Libnet.ro
UNICEF

18:15

Este acesta cel mai bun executant din lume la loviturile cu mingea ovala (video GoPro)

Online Sport Online Sport,
Este acesta cel mai bun executant din lume la loviturile cu mingea ovala (video GoPro)

Pentru ca tot este Campionatul Mondial de Rugby, va invitam sa vizionati imaginile video de mai jos. Un american pare sa aiba o tehnica incredibila la executiile cu piciorul intr-o minge ovala. Precizia si talentul sau sunt remarcabile. Poreclit Drujba, Lennoneste om de serviciu, dar in timpul liber straluceste la loviturile de fotbal american si ar putea fi chiar un executant excelent la rugby, un sport la care de mult ori in aceste zile am vazut ratari. continuă pe Online Sport

Numele unui fost ministru roman, pe cel mai scump magazin din lume

Opulenta fara margini la politicienii si afaceristii romani. Numele fostului ministru al energiei Dan Ioan Popescu este gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume.

FOTO. Cum arata cel mai TERIFIANT pod din lume, construit din sticla, la 600 de metri inaltime

Iadul persoanelor care sufera de acrofobie se afla in geoparcul Shiniuzhai din provincia chineza Hunan, unde a fost inaugurat un pod facut din sticla, care leaga doua varfuri ale Muntelui Stone Buddha, la 600 de metri inaltime.

FOTO: Numele fostului ministru PSD, Dan Ioan Popescu, gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume

Numele fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, este gravat alaturi de cel al controversatului om de afaceri, Bogdan Nicolae Buzaianu, pe vitrina celui mai scump magazin din lume, House of Bijan, din Beverly Hills.

FOTO: Numele fostului ministru PSD Dan Ioan Popescu, gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume

Numele fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, este gravat, alaturi de cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzaianu, pe vitrina celui mai scump magazin din lume, House of Bijan, din Beverly Hills.

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

INCENDIU la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu s-au inregistrat victime.

EXCLUSIV Opulenta maxima: numele fostului ministru PSD Dan Ioan Popescu si al baiatului destept din energie Bogdan Buzaianu, gravate pe vitrina celui mai scump magazin din lume, aflat in Beverly Hills

Numele fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, este gravat alaturi de cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzaianu, pe vitrina magazinului House of Bijan, cunoscut ca cel mai scump magazin din lume. Pe lista clientilor, inscriptionata pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, se afla si Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar si miliardari din Golf. Dan Ioan Popescu DIP) este inventatorul baietilor destepti din energie afaceristi care au castigat contracte preferentiale in detrimentul statului roman, iar Buzaianu este cel mai cunoscut astfel de baiat destept. DIP si Buzaianu sunt unii dintre cei mai bogati si mai influenti jucatori n domeniul energetic, fiind aproape imuni la anchetele de coruptie. Ambii traiesc in strainatate: Dan Ioan Popescu in Italia, iar Bogdan Buzaianu in Elvetia.

Acesta e Huawei Nexus 6P, cel mai bun bun telefon de la Google

Huawei Nexus 6P si LG Nexus 5X vor fi telefoanele de la Google cu Android 6. 0 Marshmallow. Vor fi lansate, cel mai probabil, pe 29 septembrie. Pana atunci, acestea sunt toate detaliile despre Nexus 6P.

Apreciere cu 12,04% a actiunilor Transilvania Constructii

Actiunile Transilvania Constructii COTR) s-au apreciat cu 12,04%, raportat la euro, in perioada 16-23 septembrie 2015, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Aceasta este cea mai rapida masina din lume. Va atinge o viteza incredibila. Cand o puteti admira in actiune

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )