Libnet.ro
UNICEF

05:15

Numele unui fost ministru roman, pe cel mai scump magazin din lume

Antena3 Antena3,
Numele unui fost ministru roman, pe cel mai scump magazin din lume

Opulenta fara margini la politicienii si afaceristii romani. Numele fostului ministru al energiei Dan Ioan Popescu este gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Opulenta maxima: numele fostului ministru PSD Dan Ioan Popescu si al baiatului destept din energie Bogdan Buzaianu, gravate pe vitrina celui mai scump magazin din lume, aflat in Beverly Hills

Numele fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, este gravat alaturi de cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzaianu, pe vitrina magazinului House of Bijan, cunoscut ca cel mai scump magazin din lume. Pe lista clientilor, inscriptionata pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, se afla si Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar si miliardari din Golf. Dan Ioan Popescu DIP) este inventatorul baietilor destepti din energie afaceristi care au castigat contracte preferentiale in detrimentul statului roman, iar Buzaianu este cel mai cunoscut astfel de baiat destept. DIP si Buzaianu sunt unii dintre cei mai bogati si mai influenti jucatori n domeniul energetic, fiind aproape imuni la anchetele de coruptie. Ambii traiesc in strainatate: Dan Ioan Popescu in Italia, iar Bogdan Buzaianu in Elvetia.

FOTO: Numele fostului ministru PSD, Dan Ioan Popescu, gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume

Numele fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, este gravat alaturi de cel al controversatului om de afaceri, Bogdan Nicolae Buzaianu, pe vitrina celui mai scump magazin din lume, House of Bijan, din Beverly Hills.

FOTO: Numele fostului ministru PSD Dan Ioan Popescu, gravat pe vitrina celui mai scump magazin din lume

Numele fostului ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, este gravat, alaturi de cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzaianu, pe vitrina celui mai scump magazin din lume, House of Bijan, din Beverly Hills.

Bunica vehiculelor electrice s-a vandut mai scump decat o masina de lux

Masinile electrice reprezinta un trend in plina dezvoltare, dar ce poate putini stiu este ca astfel de vehicule nu reprezinta minunea secolului 21. O masina electrica in varsta de 110 ani s-a vandut weekendul acesta pentru 95 de mii de dolari. Licitatia a adus aminte de faptul ca in industria automobilelor, benzina nu a fost [] Bunica vehiculelor electrice s-a vandut mai scump decat o masina de lux Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara

Fiscul roman isi construieste cel mai modern centru de date din tara, dar si sediul aparatului central. O investitie estimata la 1. 167 RON, care va avea o arie construita de 1500 de metri patrati.

In toamna aceasta te invitam sa Remodelezi Retail-ul, la cel mai important eveniment dedicat industriei

Editia a treia a Retail Arena porneste la drum cu sloganul ReShape Retail ; evenimentul isi propune sa impulsioneze piata de profil, sa ajute specialistii sa gaseasca modelul de business cel mai eficient prin folosirea celor mai noi.

Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania

Skylanders SuperChargers este incepand de azi disponibil in magazinele din Romania, prin intermediul partenerilor locali Activision Publishing. Seria Skylanders este cunoscuta pentru faptul ca imbina figurine reale cu personaje virtuale pentru a creea o experienta inedita pentru copii. Anul acesta, fanii Skylanders se pot bucura pentru prima oara de vehicule care prind viata alaturi de [] Skylanders Superchargers e cel mai tare joc pentru copii si e disponibil in Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Care este cel mai lung GIF realizat vreodata?

Artistii vizuali finlandezi Juha van Ingen si Janne Sarkela au conceput cel mai lunga opera de arta digitala in format GIF Graphics Interchange Format), ce se intinde pe parcursul a 1. 000 de ani.

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

INCENDIU la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu s-au inregistrat victime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )