Libnet.ro
UNICEF

15:30

El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava. Motivul pentru care victima refuza sa depuna plangere

Playtech Playtech,
El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava. Motivul pentru care victima refuza sa depuna plangere

O adolescenta insarcinata din Suceava a fost filmata in timp ce era batuta cu biciul de iubitul ei, care se autointituleaza Baiatul Gagicarul pe retelele de socializare. Tanara a ajuns la Politie, insa nu vrea sa depuna plangere. Care este motivul? El este agresorul adolescentei insarcinate din Suceava O adolescenta insarcinata, in varsta de 15 . continuă pe Playtech

Agresorul de 19 ani din Suceava a fost arestat pentru 30 de zile. Tanarul isi biciuise iubita gravida, in varsta de 15 ani Imagini cu momentul oribil (VIDEO)

Tanarul de 19 ani din judetul Suceava, care si-a biciuit iubita gravida de doar 15 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. O tanara de 15 ani, insarcinata, a fost filmata chiar de mama ei in timp ce sotul.

Primarul unei comune din Suceava face un aerodrom pentru avioanele satenilor. Proiectul este sustinut de preotul din localitate, un fost parasutist

Primarul unei comune din Suceava a anuntat ca vrea sa construiasca un aerodrom in localitate pentru dezvoltarea turismului si pentru ca mai multi localnici ar intentiona sa-si cumpere avioane.

Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Pe langa peisajul care se schimba la fiecare 90 de kilometriasta e Romania. O minora de 15 ani, insarcinata, din Suceava, a fost batuta cu biciul de concubin. Scenele au fost filmate, iar imaginile au aparut pe YouTube. Politia a deschis un dosar penal. Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de fostul .

Tanarul din Suceava, care si-a batut iubita de 15 ani gravida, a fost RETINUT de anchetatori. Minora si mama ei, care filmase incindentul, NU au vrut sa depuna plangere

Tanarul in varsta de 19 ani, care si-a batut cu biciul concubina minora, insarcinata in luna a cincea, a fost retinut pentru 24 de ore, in ciuda opozitiei manifestate de minora si mama ei, care sustin.

Motivul pentru care tarifele Bolt si Uber au crescut in ultima vreme

Tarifele curselor cu Uber si Bolt cresc pentru ca sunt multi clienti si putine masini. De la inceputul lunii, soferii din platformele de ridesharing sunt amendati cu 5. 000 de lei daca nu au actele in regula, asa ca multi s-au retras, transmite Mediafax.

Subiectele zilei: Primarul Constantin Toma a scos 200.000 de euro din conturile Buzaului pentru Eurovision; Servicii secrete: Lovitura secolului - cum au reusit BND si CIA sa supravegheze jumatate de planeta

Povestea femeii care a adus la Politie un portofel cu 19. 000 de euro. Putea sa moara cineva din atatia bani. O femeie din Iasi a dus la politie un portofel in care. Singura parcare cu acces la mijloacele de transport in comun, nefolosita. Ce spun oficialii. Data in folosinta de un an, singura parcare de tip Park and Ride, cu acces.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )