Libnet.ro
UNICEF

01:05

Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Playtech Playtech,
Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Pe langa peisajul care se schimba la fiecare 90 de kilometriasta e Romania. O minora de 15 ani, insarcinata, din Suceava, a fost batuta cu biciul de concubin. Scenele au fost filmate, iar imaginile au aparut pe YouTube. Politia a deschis un dosar penal. Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de fostul . continuă pe Playtech

O fata insarcinata, in varsta de 15 ani, a fost batuta cu biciul de sotul ei, chiar in curtea casei. Momentul a fost filmat chiar de mama minorei (VIDEO)

Scene de nedescris suprinse in comuna Horodnicu de Sus din Suceava! O tanara de 15 ani, insarcinata, a fost filmata chiar de mama ei in timp ce sotul, un tanar de 19 ani, o batea cu bestialitate chiar in cu.

VIDEO Adolescenta de 15 ani insarcinata in cinci luni, biciuita cu salbaticie de concubin. Scena revoltatoare a fost filmata de mama fetei

Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii ianuarie, in comuna Horodnicu de Sus, din judetul Suceava. in imaginile filmate de mama adolescentei se vede cum tanarul o loveste cu biciul pe fata, o pune sa stea in genunchi si ii cere sa puna mana pe jar incins. Politia a demarat o ancheta in acest caz.

Fetita de 6 ani din Braila, la un pas de moarte din cauza medicilor. Ce diagnostic i-au pus

Nou caz cutremurator in Braila! Acesta intareste ideea de neprofesionalism si nepasare din partea cadrelor medicale. O fetita de 6 ani a fost la un pas de moarte. Ce s-a intamplat cu micuta si cine a salvat-o? Fetita de 6 ani din Braila, la un pas de moarte. Medicii i-au pus un diagnostic gresit Nou .

Denisa are 15 ani si e insarcinata. Sambata, iubitul ei Gabriel a scos-o in curte si a inceput sa o biciuiasca, apoi sa stea in genunchi - De la ce a pornit tot

O minora insarcinata a fost batuta cu biciul de iubitul ei, din cauza geloziei barbatului. Cazul cumplit s-a petrecut in comuna Horodnicu de Sus, din judetul Suceava.

Ce spune Elena Gheorghe despre sotul ei, dupa 15 ani de relatie: Mi-a fost greu

Elena Gheorghe are o relatie de 15 ani cu sotul ei. Cum au trecut impreuna peste toate greutatile si cum au ramas impreuna dupa atatia ani? Ce spune cunoscuta cantareata despre tatal copiilor ei? Elena Gheorghe, despre relatia de 15 ani cu sotul ei Aflata in direct la Neatza cu Razvan si Dani, Elena Gheorghe .

Spitalul Gr. Alexandrescu: Copilul de 4 ani din Pitesti e in moarte cerebrala

Copilul de patru ani care a intrat in coma dupa o anestezie facuta de medicul dentist nu mai are activitate cerebrala si respira doar sustinut de aparate, a declarat,miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitala, Raluca Alexandru.

Institutul de Medicina Legala: Copilul de 4 ani din Pitesti a murit din cauza anesteziei facute la stomatolog. El nu avea alte probleme de sanatate

Copilul de 4 ani din Pitesti a murit din cauza anesteziei, arata primele concluzii ale autopsiei efectuate de medicii legisti. Potrivit acestora, baietelul nu avea alte probleme de sanatate. Substantele folosite pentru anestezie la clinica privata din Pitesti i-ar fi provocat un stop cardio-respirator copilului de 4 ani. aCopilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet.

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

Femeie de 59 de ani, din Braila, violata de trei tineri. Agresorii au fost prinsi de politisti

O femeie de 59 de ani, din Braila, ar fi fost violata, marti seara, de trei barbati.

Matteo Salvini, la un pas de proces pentru sechestrare ilegala a unor imigranti pe mare: Risca 15 ani de inchisoare

Miercuri este o zi cruciala in politica italiana, in conditiile in care liderul partidului de dreapta Liga, Matteo Salvini, se confrunta cu un vot cu mare greutate in Senat. Salvini - care conduce confortabil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )