Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce este un angiograf si ce afectiuni poate diagnostica. Gaselnita ministrului Sanatatii

Playtech Playtech,
Ce este un angiograf si ce afectiuni poate diagnostica. Gaselnita ministrului Sanatatii

Ministrul guvernului PNL a schimbat un ordin de ministru in favoarea spitalului privat un isi desfasoara activitatea in acelasi timp cu activitatea de ministru. inlocuiti: doua angiografe cu un angiograf. Gaselnita lui Victor Costache, ministrul Sanatatii. Ce este un angiograf si ce afectiuni poate diagnostica? Victor Costache, ministrul Sanatatii, a modificat un ordin de ministru . continuă pe Playtech

Asigurari ciudate din partea ministrului Sanatatii: ce se intampla cu spitalele publice

In urma cu mai putin de 24 de ore, ministrul Sanatatii a facut cateva declaratii legate de viitorul anumitor spitale publice din Romania. Anuntul a fost facut in contextul modificarii legii sanatatii. La fel cum a facut PSD-ul in ultimul deceniu, in cel mai recent discurs al lui Victor Costache, ministrul a readus in discutie .

Ministerul Sanatatii: Institutul Matei Bals poate diagnostica rapid infectia cu coronavirus

In prezent, Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals este dotat cu toate kit-urile necesare diagnosticarii rapide a infectiei cu coronavirus, informeaza Ministerul Sanatatii.

Reactie de ultima ora a ministrului Sanatatii. Victor Costache prezinta documentul de la ANI care arata ca are voie sa lucreze si la un spital privat

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, prezinta un raspuns oficial de la Agentia Nationala de Integriate, in care se arata ca, desi este membru al Guvernului, are voie sa presteze activitati remunerate la un spital priviat.

Salariul ministrului Sanatatii la clinica privata din Sibiu, la care sustine ca opereaza gratis. Documente oficiale care intra in contradictie cu atributiile legale ale ministrului Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a incheiat un contract cu o clinica privata la trei zile dupa instalarea Guvernului Orban, medicul fiind angajat cu salariu pentru 10 ore pe saptamana, in timpul sau liber de la Minister.

Reactia ministrului Sanatatii la acuzatiile ca mii de litri de sange contaminat sunt aruncate in canalizare

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca va trimite Corpul de control la Spitalul Universitar din Bucuresti, unde au aparut imagini cu resturi de sange si deseuri infectioase care sunt aruncate in canalizare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )