Libnet.ro
UNICEF

05:45

Salariul ministrului Sanatatii la clinica privata din Sibiu, la care sustine ca opereaza gratis. Documente oficiale care intra in contradictie cu atributiile legale ale ministrului Victor Costache

Antena3 Antena3,
Salariul ministrului Sanatatii la clinica privata din Sibiu, la care sustine ca opereaza gratis. Documente oficiale care intra in contradictie cu atributiile legale ale ministrului Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a incheiat un contract cu o clinica privata la trei zile dupa instalarea Guvernului Orban, medicul fiind angajat cu salariu pentru 10 ore pe saptamana, in timpul sau liber de la Minister. continuă pe Antena3

Politia verifica certificatele de concedii medicale date de un medic din Arges unei invatatoare din Sibiu care lipseste de la ore din septembrie

Politistii verifica certificatele de concedii medicale, eliberate de un medic din judetul Arges, in ultimele cinci luni, unei invatatoare care lipseste din luna septembrie 2019 de la ore, iar scoala unde este angajata nu poate sa angajeze un alt om sa o inlocuiasca, din cauza legislatiei in vigoare, a anuntat miercuri, seful Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Sibiu, Tiberiu Ivancea, potrivit Agerpres.

Ce este un angiograf si ce afectiuni poate diagnostica. Gaselnita ministrului Sanatatii

Ministrul guvernului PNL a schimbat un ordin de ministru in favoarea spitalului privat un isi desfasoara activitatea in acelasi timp cu activitatea de ministru. inlocuiti: doua angiografe cu un angiograf. Gaselnita lui Victor Costache, ministrul Sanatatii. Ce este un angiograf si ce afectiuni poate diagnostica? Victor Costache, ministrul Sanatatii, a modificat un ordin de ministru .

Asigurari ciudate din partea ministrului Sanatatii: ce se intampla cu spitalele publice

In urma cu mai putin de 24 de ore, ministrul Sanatatii a facut cateva declaratii legate de viitorul anumitor spitale publice din Romania. Anuntul a fost facut in contextul modificarii legii sanatatii. La fel cum a facut PSD-ul in ultimul deceniu, in cel mai recent discurs al lui Victor Costache, ministrul a readus in discutie .

O invatatoare din Sibiu isi ia concedii medicale saptamanale Copiii, care sunt nesupravegheati in cea mai mare parte a timpului, stau uneori cu femeia de serviciu (parinte)

Un numar de 21 de elevi ai unei scoli din Sibiu sunt lasati nesupravegheati, din cauza ca invatatoarea isi ia concedii medicale saptamanale. Parintii au depus sesizari la Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, dupa ce cadrul didactic a lipsit din luna septembrie a anului trecut, relateaza Mediafax.

Gripa mai face o victima! Un barbat de 43 de ani din Sibiu a murit la spital

Un pacient de 43 de ani, internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu cu gripa, a decedat in urma unui stop cardio-respirator, au anuntat luni, intr-un comunicat de presa, reprezentantii unitatii medicale.

Cine l-a gasit pe barbatul din Brasov care s-a aruncat de la etaj cu copilul in brate. Ce se intampla acum cu sotia tanarului

Un barbat s-a aruncat cu fiica sa de 3 luni si jumatate in brate, de la etajul 10 al unui bloc din Brasov. Cine i-a gasit fara suflare si ce se intampla acum cu sotia tanarului? Brasov: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 cu fetita de 3 luni in brate Un barbat de .

Drogul Zombie face inca o victima. Cine este tanarul din Arad care a murit acum din cauza stupefiantelor

Doctorul Anthony Scalzo este cercetatorul care a descoperit efectele drogului K2 in anul 2010, dupa ce multa lume a sunat la Centrul de Dezintoxicare din Missouri pentru a raporta oameni care au consumat K2. Profesorul a afirmat ca persoanele credeau ca drogul va avea aceleasi efecte ca cele ale marijuanei, insa cei afectati experimentasera simptome .

Primarul din Iasi care a intretinut relatii intime cu doua minore a fost exclus din PNL

Primarul PNL din Iasi care a facut sex cu doua adolescente in primarie a fost exclus din partid.

Ce spune Victor Costache despre contractul sau cu o clinica privata

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a explicat, la Adevarul Live, situatia referitoare la contractul sau de la Clinica Polisano Sibiu. Ministrul a explicat ca are aprobarea Agentiei Nationale de Integritate, contractul sau fiind redus la minimul legal, Este normal sa pot salva vieti in weekend decat sa ma duc la ski, a adaugat acesta.

Reactie de ultima ora a ministrului Sanatatii. Victor Costache prezinta documentul de la ANI care arata ca are voie sa lucreze si la un spital privat

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, prezinta un raspuns oficial de la Agentia Nationala de Integriate, in care se arata ca, desi este membru al Guvernului, are voie sa presteze activitati remunerate la un spital priviat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )