Libnet.ro
UNICEF

13:30

Este benefica adoptarea tacita a actelor normative?

Hotnews Hotnews,
 Este benefica adoptarea tacita a actelor normative?

Spatiul publicistic romanesc a fost invadat in dimineata zilei de 29 aprilie 2020 de discutii despre adoptarea tacita de catre Camera Deputatilor a unei propuneri legislative privind autonomia Tinutului Secuiesc. in timp ce prim ministrul Ludovic Orban afirma ca adoptarea tacita a fost un rezultat al esecului de a fi inclus actul normativ pe ordinea de zi, alti parlamentari PNL reclama un troc politic ascuns, intre PSD si UDMR. Dincolo de efuziunile nationaliste asociate cu aceasta propunere legislativa, ramane urmatoarea intrebare: cum de s-a ajuns in situatia in care o initiativa legislativa cu care nici unul din principalele partide parlamentare nu este aparent de acord sa treaca la camera decizionala?. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre adoptarea tacita a legii privind autonomia Tinutului Secuiesc: in loc sa ma ameninte, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa puna proiectul pe ordinea de zi, pentru a fi respins (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca s-a ajuns la adoptarea tacita, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, deoarece presedintele Camerei, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a pus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )