Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ludovic Orban, despre adoptarea tacita a legii privind autonomia Tinutului Secuiesc: in loc sa ma ameninte, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa puna proiectul pe ordinea de zi, pentru a fi respins (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre adoptarea tacita a legii privind autonomia Tinutului Secuiesc: in loc sa ma ameninte, Marcel Ciolacu ar fi trebuit sa puna proiectul pe ordinea de zi, pentru a fi respins (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca s-a ajuns la adoptarea tacita, in Camera Deputatilor, a proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, deoarece presedintele Camerei, liderul PSD Marcel Ciolacu, nu a pus. continuă pe B1

Ioana Constantin (PMP), despre adoptarea tacita a proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc: Tradarea a trecut tacit prin Parlamentul tarii de mana cu PSD

Un proiect de lege care acorda autonomie administrativa Tinutului Secuiesc, depus de deputati UDMR cu o zi inainte de Craciun, in 2019, a fost adoptat tacit de catre Camera Deputatilor pe data de 23 aprilie.

Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte publice si restaurante deschise

In primul rand vor disparea restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi 24. Acesta a dat si exemplul de masuri la care nu se va renunta, cum ar fi vorba de concerte si spectacole. in privinta parcurilor, riscul este scazut si probabil vor face parte din masurile de relaxare. Exceptie fac locurile d ejoaca pentru copii.

Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor in etape: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte si restaurante deschise Ar putea exista si posibilitatea de a merge la muntemare

In primul rand vor disparea restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor, dar se vor pastra reguli clare pentru circulatia in afara localitatii, fara ca acestea sa fie oprite, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi 24. Se va mentine regula deplasarii in grupuri nu mai mari de 3 persoane. in privinta parcurilor si a hotelurilor, riscul este scazut si probabil vor face parte din masurile de relaxare, spune premierul. Raed Arafat: Nu va faceti planuri pentru vacanta de varaArafat: Mall-urile nu se deschid in prima fazaPatronii de restaurante cer permisiunea sa deschida pe 15 mai.

Ludovic Orban, despre romanii care merg la munca peste hotare: Statul nu poate interveni pentru protectia celor care pleaca in baza relatiilor anterioare pe care le-au avut cu angajatorii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a transmis, miercuri, un mesaj muncitorilor sezonieri romani care pleaca in strainatate. Potrivit sefului Guvernului, sunt doua modalitati de plecare la munca in strainatate: prin.

Este benefica adoptarea tacita a actelor normative?

Spatiul publicistic romanesc a fost invadat in dimineata zilei de 29 aprilie 2020 de discutii despre adoptarea tacita de catre Camera Deputatilor a unei propuneri legislative privind autonomia Tinutului Secuiesc. in timp ce prim ministrul Ludovic Orban afirma ca adoptarea tacita a fost un rezultat al esecului de a fi inclus actul normativ pe ordinea de zi, alti parlamentari PNL reclama un troc politic ascuns, intre PSD si UDMR. Dincolo de efuziunile nationaliste asociate cu aceasta propunere legislativa, ramane urmatoarea intrebare: cum de s-a ajuns in situatia in care o initiativa legislativa cu care nici unul din principalele partide parlamentare nu este aparent de acord sa treaca la camera decizionala?.

Orban, mesaj pentru Ciolacu: in loc sa faca amenintari la adresa mea, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul pentru a fi respins

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca presedintele Camerei Deputatilor trebuia sa puna pe ordinea de zi proiectul legii privind autonomia Tinutului Secuiesc, care a fost adoptat tacit de deputati. Seful Guvernului spune ca liberalii vor vota impotriva proiectului la Senat.

Basescu, despre proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc: Gloriosilor, ar trebui sa demisionati! Rusinea va ramane in istoria Camerei Deputatilor

Traian Basescu spune ca, chiar daca proiectul de lege privind autonomia Tintutului Secuiesc este respins de Senat, adoptarea lui tacita este o rusine care va ramane in istoria Camerei Deputatilor. Fostul presedinte mai spune ca autorii acestei actiuni din Camera Deputatilor ar trebui sa demisioneze din conducerea forului.

Orban: Ciolacu trebuia sa supuna plenului Camerei Deputatilor respingerea proiectului privind autonomia Tinutului Secuiesc in loc sa lanseze amenintari la adresa mea

Premierul Ludovic Orban spune ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ar fi trebuit sa puna pe ordinea de zi proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc pentru a fi respins, in loc sa lanseze amenintari si acuzatii la adresa lui in conferinte de presa.

Ciolacu: PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc! PSD va respinge urgent acest proiect la Senat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca PSD nu sustine legea privind autonomia Tinutului Secuiesc si va respinge proiectul la Senat, camera decizionala, acuzand Guvernul ca a transmis un punct de vedere dupa mai bine de doua luni, dupa ce trecuse termenul de adoptare tacita. Desi reprezentantii PNL mimeaza acum nationalismul, chiar ei sunt vinovati pentru neintrunirea la timp a plenului care sa respinga aceasta lege, spune el.

UPDATE |PSD, PNL, ALDE si Pro Romania nu sustin legea privind autonomia Tinutului Secuiesc, vor vota impotriva si o vor respinge in Senat

PSD, PNL, ALDE si Pro Romania nu sustin proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc, vor vota impotriva acestuia si il vor respinge la Senat, care este camera decizionala, au declarat presedintii partidelor, Ludovic Orban, Marcel Ciolacu si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )