Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce este Blue Monday si de ce astazi ar putea fi cea mai deprimanta zi de pana acum

Adevărul Adevărul,
Ce este Blue Monday si de ce astazi ar putea fi cea mai deprimanta zi de pana acum

Ziua de astazi, 16 ianuarie, ar putea fi cea mai depresiva Blue Monday de pana acum pentru o mare parte din locuitorii planetei, a avertizat un expert care a studiat fenomenul. continuă pe Adevărul

Blue Monday: 16 ianuarie este, oficial, cea mai deprimanta zi din an

Nu stim despre voi, dar noi ne-am simtit destul de melancolici azi. 16 ianuarie este oficial cea mai deprimanta zi din an si poarta numele de Blue Monday. Asta nu o spunem noi, ci specialistii in lifestyle din Marea Britanie, potrivit stiridinlume. ro. Blue Monday sau Lunea Trista este cea de a treia zi de luni [].

Blue Monday ii duce pe cei singuri pe site-urile de dating

Luna ianuarie este cea mai aglomerata din punct de vedere al utilizatorilor site-urilor de dating, cea mai intensa activitate inregistrandu-se in zilele de 2, 16 si 28 ianuarie. Una dintre aceste zile, 16 ianuarie, este cea mai deprimanta zi din an, supranumita si Blue Monday Lunea Albastra).

Dolarul se indreapta spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele doua luni

Dolarul se indreapta vineri spre cea mai slaba evolutie saptamanala din ultimele doua luni, datele sub asteptari referitoare la comertul Chinei adaugandu-se semnelor ca investitorii ar putea isi tempereze entuziasmul de dupa victoria lui Donald Trump la presedintia SUA, informeaza agentia Reuters.

Gheorghe Damian, primarul din comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara: Nu doresc sa fiu scos pe usa din spate din PSD, dupa 17 ani

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, Gheorghe Damian, exclus vineri din PSD, a afirmat, spune ca nu doreste sa fie scos 'pe usa din spate' a unui partid din care a facut parte 17 ani si de care este 'legat sufleteste' si ca, in consecinta, va ataca decizia Comitetului Executiv Judetean Alba, informeaza Agerpres.

Alba: Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, care este si vicepresedinte al PSD Alba si a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost exclus, vineri seara, din partid, informeaza News. ro. El a declarat ca va contesta masura.

Cea mai mare provocare a anului va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania

La opt ani de la cea mai grava criza fianciara dupa Marea Depresiune, Statele Unite, Marea Britanie si alte state dezvoltate pun frane globalizarii cu o intoarcere de 180 de grade, dar cea mai mare provocare a anului curent va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania, potrivit unei analize a MarketWatch.

Vicepresedintele Joe Biden, in lacrimi. Obama l-a decorat cu cea mai inalta distinctie civila, in cadrul unei ceremonii surpriza |FOTO + VIDEO

Vicepresedintele american Joe Biden a fost decorat, joi, de presedintele Barack Obama, cu Presidential Medal of Freedom, cea mai inalta distinctie civila americana. Biden s-a declarat surprins de gestul liderului de la Casa Alba.

VIDEO Barack Obama l-a decorat pe Joe Biden cu cea mai inalta distinctie civila a Statelor Unite

In una din ultimele decizii pe care le va lua in calitate de presedinte al Statelor Unite, Barack Obama a ales sa-l decoreze pe vicepresedintele american Joe Biden cu Medalia Prezidentiala a Libertatii, cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Statele Unite, relateaza CNN.

Business report:Un fost ministru al Economiei avertizeaza: Combinatul chimic Oltchim SA Ramnicu Valcea este in pericol sa ajunga la fier vechi;De ce e nevoie de autostrazi. Romania are a treia cea mai mare crestere a traficului rutier de marfuri din Euro

Enel vrea sa dezvolte proiecte de energie regenerabila in Orientul Mijlociu. Grupul italian de utilitati Enel are ca obiectiv dezvoltarea unor. Economia Turciei- de la expansiune la populism. Altadata una dintre cele mai promitatoare economii emergente ale lumii, Turcia a fost lovita de.

Cea mai portabila trotineta electrica propune un design inovator [VIDEO]

Https://ksr-video. imgix. net/projects/2739361/video-733576-h264_high. mp4 Poate ca te-ai gandit si tu sa iti cumperi o trotineta electrica, avand in vedere noua moda ce are totusi si un dram de utilitate. Un proiect aparut pe Kickstarter propune un design nou, minimalist, care este in acelasi timp extrem de functional. O trotineta electrica are o serie de avantaje, ce sunt duse [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )