Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ea este cea mai bogata cantareata din lume. Le-a intrecut chiar si pe Madonna si Beyonce

Antena3 Antena3,
Ea este cea mai bogata cantareata din lume. Le-a intrecut chiar si pe Madonna si Beyonce

Cantareata, muziciana, textiera, are premii la cele mai importante ceremonii din muzica, cele mai multe piese pe care le-a lansat au devenit mari hit-uri, are concerte prin toata lumea si a fost declarata cea ma. continuă pe Antena3

Rihanna, cea mai bogata cantareata din lume: cum a reusit sa stranga o averea uriasa desi nu a mai lansat un album de trei ani

Rihanna 31 de ani) a fost desemnata de revista Forbes cea mai bogata cantareata din lume, artista reusind sa stranga o avere impresionanta chiar daca nu a mai lansat un album de trei ani.

Rihanna, cea mai bogata cantareata din lume: cum a reusit sa stranga o avere uriasa desi nu a mai lansat un album de trei ani

Rihanna 31 de ani) a fost desemnata de revista Forbes cea mai bogata cantareata din lume, artista reusind sa stranga o avere impresionanta chiar daca nu a mai lansat un album de trei ani.

Rihanna, oficial cea mai bogata artista din lume! Ce avere impresionanta are

Rihanna a devenit oficial cea mai bogata artista din lume, intrecandu-le pe Beyonce, Madonna, Celine Dion si Taylor Swift! Iata ce avere impresionanta are vedeta! .

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

Care este considerata cea mai frumoasa floare din lume? Nu te-ai fi asteptat tocmai la ea

Indiferent daca ai sau nu o afinitate pentru flori, de-a lungul timpului, ti-ai dezvoltat niste preferinte in acest domeniu si, pe unele dintre ele, le consideri cele mai frumoase. La ora actuala, centralizate, exista mai mult de 200. 000 de specii de flori raspandite in fiecare colt al mapamondului. Ele impresioneaza printr-un colorit aparte, se diferentiaza [] .

Rihanna, cantareata cu cea mai mare avere din intreaga lume

Rihanna a devenit cea mai bogata cantareata din lume, cu o avere estimata la 600 de milioane de dolari.

VIDEO Zeci de locuinte si curti inundate in judetul Galati. Cea mai bogata comuna din Romania este in pericol sa fie maturata de viitura

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Galati a transmis mesaje de avertizare prin RO ALERT la mii de locuitori din comuna Matca.

Cum a aratat cel mai mare caine din lume. George avea 115 kilograme FOTO

Fascinatia pentru recorduri absolute va continua sa existe intotdeauna. Ca urmare, daca te-ai intrebat vreodata care a fost cel mai mare caine, a purtat numele George si poate fi vazut in imaginile alaturate. Ieri am atras atentia asupra unei rase de pisici cu cele mai mari feline domestice din toate timpurile. Astazi, este randul cainilor [] .

CLIPE CUMPLITE pentru Angela Gheorghiu! Soprana, MALTRATATA: Aceasta este cea mai neagra pagina din povestea vietii mele

Pe scena este o diva, dar in spatele succesului sau se ascunde multa suferinta. Angela Gheorghiu a recunoscut intr-un interviu pentru The Independent ca a fost maltratata de fostul sau sot, tenorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )