Libnet.ro
UNICEF

11:45

Este cea mai sanatoasa si rapida metoda de a gati

Antena3 Antena3,
Este cea mai sanatoasa si rapida metoda de a gati

Nu fier, nu copt. Prajit, nici atat. Cea mai sanatoas metoda de a gati alimentele este la abur. Prin fierbere, vitamina C se pierde in proportie de 70%, iar la aburi numai 30%. in plus,. continuă pe Antena3

Imagine de basm: Cea mai frumoasa strada din Romania (FOTO)

Cea mai frumoasa strada din Romania se gaseste in Hunedoara. Primavara, strada Revolutiei sau Pomilor devine unul dintre cele mai interesante locuri. Cei 80 de piersici ornamentali sunt de o imagine.

FOTO. A fost lansata oficial cea mai accesibila masina Tesla

Cea mai accesibila masina electrica a companiei Tesla a fost lansata oficial in cadrul unui eveniment special organizat joi seara, la Hawthorne, California.

Chec de post, cea mai simpla si delicioasa reteta. Se prepata in doar 15 minute

Checul este un desert la indemana oricui, fiind un preparat gustos si usor de preparat. Este un dulce preferat de gospodine in perioada postului, mai ales ca nu este deloc pretentios, iar prepararea lui dureaza mai putin de un sfert de ora.

Chec de post, cea mai simpla si delicioasa reteta. Se prepara in doar 15 minute

Checul este un desert la indemana oricui, fiind un preparat gustos si usor de pregatit. Este un dulce preferat de gospodine in perioada postului, mai ales ca nu este deloc pretentios, iar prepararea lui dureaza mai putin de un sfert de ora.

Cea mai simpla reteta de prajitura cu foi de napolitana. Deliciul culinar se prepara in maximum 30 de minute

Prajitura cu foi de napolitana, cunoscuta si sub numele prajitura cu foi Lica, este usor de preparat chiar si de o gospodina mai putin priceputa.

Cea mai dura lovitura primita de Coca-Cola

Consumul de Coca-Cola a scazut in SUA in 2015 pentru cel de-al 11-lea an consecutiv si a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani, americanii optand tot mai mult pentru suc de fructe, ice .

Dispare din Romania cea mai veche forma de asigurare

Comertul maritim si asigurarile au fost strans legate de-a lungul istoriei si, chiar si in prezent, acestea din urma joaca un rol vital in sustinerea economiei globale. Pentru asiguratorii locali insa, acest segment nu mai genereaza venituri substantiale, mai ales dupa restrangerea pana la disparitie a flotei comerciale sub pavilion romanesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )