Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagine de basm: Cea mai frumoasa strada din Romania (FOTO)

B1 B1,
Imagine de basm: Cea mai frumoasa strada din Romania (FOTO)

Cea mai frumoasa strada din Romania se gaseste in Hunedoara. Primavara, strada Revolutiei sau Pomilor devine unul dintre cele mai interesante locuri. Cei 80 de piersici ornamentali sunt de o imagine. continuă pe B1

Ziua Portilor Deschise la una dintre cele mai SECRETE institutii din Romania

Sediul central al Ministerului Apararii Nationale va putea fi vizitat, duminica, 3 aprilie, cu prilejul aniversarii Zilei NATO in Romania.

Acum este una dintre cele mai populare artiste din Romania. Cine este fetita din poza. Ai ghicit?

Delia a postat o fotografie inedita pe contul sau de Facebook. Artista a publicat o poza de pe vremea cand era la cresa. in poza alb-negru, micuta Delia apare alaturi de alti copii de varsta.

Groapa de gunoi din varful muntelui care poate falimenta un judet. Paguba uriasa cauzata de cea mai mare aberatie din Romania cu fonduri UE

Consiliul Judetean Suceava a inaintat o cerere Consiliului Local Pojorata de a-i fi transferate in proprietate cele 9 hectare de teren pe care a fost construit depozitul ecologic de deseuri din Pasul Mestecanis. Daca cererea va fi acceptata, proiectul realizat in prezent in proportie de 95% va fi finalizat, insa, in caz contrar, judetul Suceava risca sa intre in faliment.

Secretul succesului. Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului

Alina si Diana sunt doua dintre cele mai cunoscute bloggerite din Romania in materie de fashion. Faptul ca le place sa fie mereu la moda le-a schimbat viata. Aflati mai multe detalii urmarind.

Este cea mai sanatoasa si rapida metoda de a gati

Nu fier, nu copt. Prajit, nici atat. Cea mai sanatoas metoda de a gati alimentele este la abur. Prin fierbere, vitamina C se pierde in proportie de 70%, iar la aburi numai 30%. in plus,.

FOTO. A fost lansata oficial cea mai accesibila masina Tesla

Cea mai accesibila masina electrica a companiei Tesla a fost lansata oficial in cadrul unui eveniment special organizat joi seara, la Hawthorne, California.

Cea mai dura lovitura primita de Coca-Cola

Consumul de Coca-Cola a scazut in SUA in 2015 pentru cel de-al 11-lea an consecutiv si a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani, americanii optand tot mai mult pentru suc de fructe, ice .

Cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator. Romania nu este nici macar in top 10

Daca ai crezut ca Romania are o lege antifumat prea draconica, un raport Nanny State Index ne linisteste pe toti. Acesta arata care sunt cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator si bautor de vin. Tine-le minte, mai ales daca vei merge in.

Vedetele din Romania sunt fascinate de bratarile Rudraksha by Cozy. Ce puteri miraculoase au talismanele din India

Rudraksha este o minune de arbore, despre care putina lume stie ca are puteri miraculoase si abilitatea de a schimba vieti. Romanii au insa de acum posibilitatea de a afla mai multe despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha, ce se poarta sub forma de bratara, la incheietura mainii. Vedetele din Romania au descoperit deja secretul unei vieti mai linistite datorita acestor talimane.

Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetului. Li s-a schimbat viata

Cum s-au imbogatit doua tinere din Romania cu ajutorul internetuluiDoua tinere din Romania au reusit sa se imbogateasca cu ajutorul internetului. Exemplul lor a fost prezentat vineri, la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )