Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ea este cea mai sexy femeie din lume! Are 40 de ani, doi copii, iar prin vene ii curge sange latin!

ADPM ADPM,
Ea este cea mai sexy femeie din lume! Are 40 de ani, doi copii, iar prin vene ii curge sange latin!

Doamna din imagine la 40 de ani, casatorita si cu doi copii acasa) a fost desemnata de o publicatie respectabila ca fiind cea mai sexy femeie din lume. Aceasta preia titul de la Scarlett Johansson, care a primit de doua ori aceasta distinctie. continuă pe ADPM

Esquire: Penelope Cruz, cea mai sexy femeie in viata

La 40 de ani si doi copii, Penelope Cruz continua sa fie intr-o forma maxima. Drept pentru care actrita spaniola a fost numita cea mai sexy femeie in viata, de catre revista Esquire.

Caru' cu vedete: Eli, un cntaret de culoare: Udrea, numai pe tine te vreau!; Andreea Balan nu e singura logodnica din viata americanului; Viciul lui Gwyneth Paltrow a ingrozit Hollywwod-ul!

Penelope Cruz, numita cea mai sexy femeie in viata de revista Esquire! Actrita spaniola Penelope . Si-a presimtit sfarsitul casniciei! Ce premonitie a avut Lora .

Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata de revista Esquire

Actrita spaniola Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata de revista Esquire, relateaza Daily Mail. Penelope Cruz, in varsta de 40 de ani, a fost numita cea mai sexi femeie in viata, titlu.

Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata

Actrita spaniola Penelope Cruz a fost numita cea mai sexi femeie in viata de revista Esquire si apare intr-un pictorial in numarul din noiembrie al publicatiei.

Generatiile de fotbalisti au stat fata in fata la 48 de ani de la cea mai mare victorie din istoria clubului Petrolul

Petrolul a celebrat duminica 40 de ani de la cea mai mare victorie din istorie echipei, cea cu Liverpool, din 1966. Ieri, generatia de atunci i-a intalnit pe fotbalistii pregatiti de Gheorghe Multescu.

Cele mai fascinante fantani, la baza celui mai inalt turn din lume, in cadrul celui mai spectaculos Revelion

Iti doresti ca sfarsitul anului sa te prinda la cea mai tare petrecere din intreaga lume, intr-un cadru caracterizat prin lux si opulenta, unde sa simti ca valoarea banului este total diferita? Atunci Dubai este.

Cel mai scump burger din lume contine foita de aur si este o bomba calorica. Cat ai plati pentru el?

Vreti sa cheltuiti cateva mii de dolari pentru urmatorul dumneavoastra meniu? In acest caz, o alegere potrivita este glamburgerul care va va scapa de aproape 2. 000 de dolari din buzunarele dumneavoastra, potrivit Business.

Radu Banciu: A fi magistrat si turnator in acelasi timp este cea mai crasa incompatibilitate posibila (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca Victor Ponta nu ar mai putea fi presedinte decat intr-o dictatura pentru ca tandemul turnator -.

Cea mai mare locuinta din pre-Cucuteni, veche de 7.000 de ani, a fost descoperita in Suceava

Cea mai mare locuinta din prima faza a perioadei pre-Cucuteni, descoperita anul trecut in localitatea suceveana Baia, ar urma sa fie protejata, astfel incat sa poata fi vizitata, iar in zona vor fi facute cercetari geomagnetice pentru identificarea intregii asezari.

Barbut, AdePlast: 2014 este cel mai neprietenos an din istoria companiei. Este o piata care si-a pierdut total directia

Anul 2014 este cel mai neprietenos din istoria de 18 ani a companiei, piata constructiilor pierzandu-si directia, sunt cuvintele omului de afaceri Marcel Barbut, proprietar al AdePlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )