Libnet.ro
UNICEF

00:07

Este cel mai GRAV caz cu care s-au confruntat medicii. Cantareste 610 KG si este cel mai GRAS om din lume

Antena3 Antena3,
Este cel mai GRAV caz cu care s-au confruntat medicii. Cantareste 610 KG si este cel mai GRAS om din lume

Arabia Saudita s-a mobilizat pentru a salva unui obez ce cantareste peste 600 de kilograme! Greutatea prea mare a devenit o bomba cu ceas pentru tanarul de doar 20 de ani. De la Rege si pana la specialistii. continuă pe Antena3

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Un bolivian este cel mai batran om din lume: Are 123 de ani si locuieste la 4.000 metri altitudine (VIDEO)

Carmelo Flores Laura este un bolivian care, potrivit registrelor publice din Bolivia, este cel mai batran om din lume, la 123 ani, relateaza The Telegraph. Barbatul traieste in Anzi, intr-un satuc situat la.

Cel mai mare val de concedieri din sistemul bancar romanesc de la inceputul crizei: 4.000 de bancheri dati afara in 2012

Bancile din Romania au inchis 323 de unitati in 2012 si au redus numarul angajatilor cu putin peste 4. 000, potrivit datelor furnizate Wall-Street. ro de Banca Centrala Europeana, institutia care raspunde de politica monetara din UE. Acesta este cel mai.

Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara

Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania. De fapt actorul Marius Manole este atat de ocupat incat spectacolele sale pot fi 2 si uneori chiar 3 pe seara, acesta nefiind un tur de forta al actorului, ci doar ritmul sau de munca, o adevarata lectie de energie, la care publicul este invitat sa fie partas.

Eugen Tomac: Bilantul guvernarii USL, cel mai intunecat de dupa 1989. Ponta sa demisioneze imediat

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, sustine ca bilantul celor 68 de saptamani de guvernare USL este cel mai intunecat cunoscut de vreun Guvern al Romaniei de dupa 1989. Din acest motiv,.

Baba Rusalina implineste maine 104 ani. Este cel mai varstnic locuitor din judetul Gorj

Rusalina Guta, din satul Urechesti, comuna Dragutesti, va implini maine varsta de 104 ani. Este cel mai batran locuitor al Gorjului.

Arta si rapul se intalnesc in cel mai nou clip semnat Big Sean Beware!

Artistul american face echipa pentru acest single cu bunii sai prieteni, rapperul Lil Wayne si cantareata Jhene Aiko. Beware este cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al rapperului, intitulat Hall Of Fame, care urmeaza a fi lansat pe 27 august. Videoclipul single-ului Beware este unul de imagine in care culorile si umbrele .

Cel mai mare dusman al turismului in Romania: taximetristii

In opinia mea cel mai mare dusman al turismului in Romania sunt taximetristii din Bucuresti ce isi inseala grosolan clientii ce vin pentru prima oara in oras. Prima impresie ce o ai intr-un oras este data de aeroportul, gara sau autogara in care sosesti. Prima impresie cu adevarat importanta ce ti-o faci e data insa de oameni, de localnici, scrie Tudor Maxim, specialist in travel, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Fete frumoase, distractie si adrenalina in cel mai nou clip al lui Enrique Iglesias Turn The Night Up!

Cantaretul revine in atentia publicului cu primul single extras de pe viitorul sau album care este programat sa apara in perioada octombrie-noiembrie a acestui an. Turn The Night Up pastreaza stilul dance abordat pe albumul Euphoria lansat in 2010, insa i se adauga elemente electro fapt ce face aceasta piesa sa fie una potrivita pentru .

Cel mai ieftin hotel din lume se afla in China: O camera costa 10 dolari pe noapte (VIDEO)

S-a descoperit cel mai ieftin hotel din lume. Este vorba despre o unitate de cazare din China. Aici poti avea un spatiu de cazare cu televizor, aer conditionat si o masa plianta la pretul de numai 10 dolari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )