Libnet.ro
UNICEF

09:15

El este cel mai ravnit model masculin din Romania. Cum arata adolescentul de 17 ani cautat de marile case de moda din lume - FOTO

Antena3 Antena3,
El este cel mai ravnit model masculin din Romania. Cum arata adolescentul de 17 ani cautat de marile case de moda din lume - FOTO

Andrei Dobrin, un adolescent de 17 ani din Bistrita, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv modelul masculin al anului. Tanarul a reusit in ultimii doi ani sa urce pe podiumurile celor mai. continuă pe Antena3

Povestea celui mai ravnit model masculin din Romania. Adolescentul de 17 ani este cautat de marile case de moda din lume

Andrei Dobrin, un adolescent de 17 ani din Bistrita, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv modelul masculin al anului. Tanarul a reusit in ultimii doi ani sa urce pe podiumurile celor mai celebre case de moda din lume, dupa ce a fost descoperit, intamplator, pe Facebook.

FASCINANT: Acesta este cel mai lung curcubeu vizibil din lume (VIDEO)

Curcubeul filmat dede profesorul Chou Kun-hsuan, de la Universitatea de Cultura Chineza, in muntii din jurul capitalei Taipei Taiwan), ar fi durat 8 ore si 58 de minute, transmiteThe Guardian. Chou a.

Uber Romania: Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras

Ne dorim sa discutam despre viitorul industriei de transport impreuna cu municipalitatea si cu alti actori din industrie pentru a face ceea ce este cel mai bine pentru consumatori si pentru oras, au declarat oficiali Uber Romania dupa declaratia primarului general, Gabriela Firea, ca ca in Bucuresti vor circula doar taximetre licentiate.

Descoperire geografica: Buzau este cel mai mare oras romanesc aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator

Municipiul Buzau este cel mai mare oras din Romania aflat la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator, arata o noua descoperire geografica. Pozitia ar putea fi valorificata ca brand turistic,.

Topul dobanzilor la depozite in cele mai mari 10 banci din Romania: niciun depozit nu mai bate inflatia

Doar 4 din cele mai mari 10 banci din Romania ofera in prezent dobanzi de peste 1% la depozitele in lei pe un an. Cele mai mari dobanzi ajung la 1,55%, insa avand in vedere rata inflatiei ajunsa la 2,6% in octombrie, se poate spune ca intr-un an de.

Simona Halep, desemnata cea mai de succes femeie din Romania

Simona Halepse afla pe primul loc si in topul celor mai de succes femei din Romania. Halep a urcat pe locul 1 in ierarhia Asociatiei Tenisului Feminin WTA), dar constanteanca a.

Atentie! Aceasta e ora din zi in care inima este cel mai activa. Ce n-ai voie sa faci

Exista mai multi factori care va pot cauza un infarct. Potrivit unui grup de cercetatori de la Universitatea Harvard, riscul de a suferi un atac de cord la primele ore ale zilei este cu 40% mai mare decat.

Mos Nicolae se apropie. Care este cel mai cumparat cadou pentru aceasta sarbatoare

Cele mai alese cadouri de Mos Nicolae in acest an raman dulciurile, dar copiii se pot astepta si la jucarii in aceasta seara. Ca tendinta, lista de cadouri a Mosului seamana cu cea de.

SHAKIRA cauta cel mai bun CHIRURG ORL din lume. Cantareata e in pericol de a ramane FARA VOCE

Ingrijorarile cu privire Shakira au aparut cand artista si-a suspendat primele concerte din turneul sau european El Dorado. Ulterior, cantareata columbiana a anuntat ca este afec.

Ciobanul de 100 de ani care munceste ca in tinerete. Este cel mai varstnic salariat din Romania si de dragul oilor sale nu vrea sa auda de pensie

Stefan Gros este cel mai varstnic angajat cu carte de munca din Romania. A implinit 100 de ani, insa a ramas un om de baza la turma pe care o pastoreste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )