Libnet.ro
UNICEF

23:30

De ce este considerat romanul Carol Pop de Szathmari unul dintre cei mai importanti fotografi din istoria omenirii

Adevărul Adevărul,
De ce este considerat romanul Carol Pop de Szathmari unul dintre cei mai importanti fotografi din istoria omenirii

Carol Pop de Szathmari, romanul premiat de imparatul Austriei, regina Angliei, Napoleon al III-lea al Frantei si regele Spaniei pentru albumul cu 200 de fotografii din Razboiul Crimeii, e considerat de cercetatorii romani si francezi primul fotoreporter de razboi din lume. Istoricii englezi sustin ca intaietatea apartine lui Robert Fenton. Un cercetator clujean a descoperit adevarul surprinzator din spatele controversei. continuă pe Adevărul

Atentatele din Paris: Unul dintre teroristii kamikaze a intrat in Europa prin Grecia

Unul dintre teroristii kamikaze care au participat la atentatele din Paris de acum o saptamana, fusese verificat pe 3 octombrie, in acelasi timp cu un altul care se infiltrase printre imigranti proveniti din Siria, a anuntat vineri justitia franceza, potrivit Agerpres.

Teleorman: Procurorul Ovidiu Toma a lasat sa se inteleaga ca unul dintre motivele clasarii unui dosar ar fi apartenenta etnica a denuntatorului (stenograme)

Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman a facut, intr-o discutie cu o grefiera, o serie de afirmatii cu caracter rasist la adresa romilor, lasand sa se inteleaga totodata ca unul dintre principalele motive pentru care va clasa un dosar il constituie apartenenta etnica a martorului denuntator, potrivit interceptarilor din referatul prin care procurorii DNA au cerut joi arestarea preventiva a magistratului, relateaza Agerpres.

Unul dintre kamikaze era proprietarul unui coffee shop la Bruxelles

Un bar din Molenbeek care, potrivit mass-media belgiene, apartine francezului Brahim Abdeslam, unul dintre teroristii kamikaze care s-a aruncat in aer vineri seara la Paris, era un punct de consum de stupefiante, potrivit deciziei de inchidere afisate pe usa, scrie AFP.

S-a retras din activitate unul dintre cei mai mari jucatori de rugby, daca nu cel mai mare: Emblematicul capitan al All Blaks, Richie McCaw

Este Richie McCaw cel mai mare jucator de rugby din toate timpurile? Desi jocul comparatiilor este inselator, acest jucator a marcat, prin palmaresul si influenta sa, istoria rugbyului si a All Blacks, al carui capitan a fost pana la anuntul retragerii sale, joi, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )