Libnet.ro
UNICEF

18:46

Ce este si cum RECUNOSTI un ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Aceasta a fost si CAUZA mortii Stelei Popescu

B1 B1,
Ce este si cum RECUNOSTI un ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Aceasta a fost si CAUZA mortii Stelei Popescu

Stela Popescu a fost gasita moarta de catre fiica sa adoptiva, joi. Marea actrita ar fi murit in urma unui accident vascular cerebral. Potrivit neurologului Nicolae Bogdan, din Salaj, accidentul. continuă pe B1

SURSE: Stela Popescu facuse un accident vascular cerebral masiv si decedase cu aproximativ 12 ore inainte de a fi gasita

Actrita Stela P:opescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv si era decedata de aproximativ 12 ore cand a fost gasita, au declarat pentru News. ro surse din Politie, care au invocat rezultatele necropsiei.

Surse: Stela Popescu facuse un accident vascular cerebral masiv si decedase cu aproximativ 12 ore inainte de a fi gasita

Actrita Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv si era decedata de aproximativ 12 ore cand a fost gasita, au declarat pentru News. ro surse din Politie, care au invocat rezultatele necropsiei.

Stela Popescu putea fi salvata? Neurolog, despre ultima ei aparitie: Au fost semnele unui accident vascular cerebral

Simptomele pe care le-a avut Stela Popescu in urma cu trei zile, la un eveniment monden, au fost premonitorii pentru un posibil Accident Vascular Cerebral AVC), spun specialistii.

Accidentul vascular cerebral poate fi prevenit

Nu doar lesinul, sangerarea sau un accident grav ar trebui sa ne alarmeze sa cerem asistenta de urgenta, ci si aceste semne aparent lipsite de importanta care anunta un accident vascular cerebral.

Arsinel despre ce s-a intamplat la ultima aparitie publica a Stelei Popescu: Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o

Alexandru Arsinel, fostul partener de scena al regretatei Stela Popescu, a vorbit vineri dimineata despre momentul in care actrita si-a pierdut, in mod inexplicabil sirul gandurilor, la o gala ce a avut loc de curand. Cred ca era in urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o, a spus Arsinel la Realitatea TV.

Ce a ucis-o de fapt pe Stela Popescu. Lua medicamente jumatate de ora pe zi. Aceasta boala i-a grabit moartea!

Stela Popescu a fost gasita decedata joi. Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata. Accidentul vascular cerebral apare atunci.

Andreea Marin, reactie la valul de critici privind nepasarea fata de ultima aparitie a Stelei Popescu: Nu a fost nimeni indiferent, doar ca nu suntem doctori

Andreea Marin, care a asistat la ultima aparitie publica a regretatei Stela Popescu, a oferit un raspuns scurt celor care o acuza pe ea si pe cei prezenti la eveniment ca nu au reactionat in niciun fel dupa ce actrita a avut un comportament ingrijorator pe scena, prezentand simptomele unui accident vascular cerebral.

O alta mare actrita din Romania a suferit un accident vascular in fata publicului, dar a supravietuit

Controverse uriase au aparut referitor la cauzele mortii Stelei Popescu. intrebarea este daca trecerea in nefiinta a indragitei actrite putea fi evitata daca imediat dupa aparitia la.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )