Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este DOLIU in muzica! Unul dintre cei mai INFLUENTI artisti A MURIT

B1 B1,
Este DOLIU in muzica! Unul dintre cei mai INFLUENTI artisti A MURIT

Scott Walker, unul dintre cei mai influenti muzicieni ai secolului, a murit la varsta de 76 de ani, scrie BBC. INCENDIAR! LAURETTE A RENUNTAT COMPLET la HAINE! SEXY MULATRA I-A iNNEBUNIT PE BARBATI!. continuă pe B1

DURERE fara margini! Unul dintre cei mai TALENTATI regizori A MURIT!

Larry Cohen, unul dintre cei mai cunoscuti regizori de filme horror, a murit la varsta de 77 de ani. Anuntul tragic a fost facut de actorul Shade Rupe, care a fost prieten si purtator de cuvant al.

VIDEO, FOTO De ce robotii nu ne vor fura prea curand locurile de munca si care este diferenta dintre cei de cateva mii de euro si cei de multe sute de mii de euro

Exista milioane de roboti in lume, iar cei mai cunoscuti pot sa alerge, sa sara, sa urce trepte sau sa raspunda la intrebari complicate. Cei mai multi roboti sunt in fabrici, in spatele unor custi metalice, si fac munci grele, repetitive. Altii pot ajuta copiii care sufera de autism, pot fi material de test in universitati, pot juca sah sau iti pot spune ce meniu este azi la cantina firmei. in articol puteti vedea cativa dintre robotii adusi la o expozitie in Bucuresti si puteti citi despre istoria robotilor, despre legaturile cu religia si despre motivele care ne fac sa fim atat de fascinati de ei.

DACIAN CIOLOS, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Am sa fiu pe lista cu cei mai cinstiti candidati

Dacian Ciolos a afirmat, ieri, la Cluj, ca Alianta 2020 USR-Plus se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European cu cei mai competenti si mai cinstiti candidati.

Topul localitatilor cu cei mai putini locuitori din lume

Mai multe localitati din Canada, Australia, Noua Zeelanda, SUA si Spania sunt in fruntea unui top legat de faptul ca au cei mai putini locuitori din lume. Care sunt acestea aflati din materialul urmator.

A murit Scott Walker, considerat o enigma si una dintre cele mai influente figuri din istoria rockului

Scott Walker, una dintre cele mai enigmatice si influente figuri din istoria rockului, a murit la varsta de 76 de ani, a confirmat casa de discuri 4AD pentru BBC. Muzicianul de origine americana, stabilit in.

Elevii olimpici din Galati vor fi premiati de primarie. Ce sume vor primi cei mai valorosi tineri ai orasului

Impreuna cu cei 84 de elevi din Galati care au reusit sa obtina premii la olimpiadele nationale si internationale vor fi recompensati si 76 de profesori care s-au ocupat de pregatirea olimpicilor. in cadrul evenimentului se va acorda si distinctia Premiul Municipiului Galati elevilor si profesorilor care au obtinut medalia de argint la Olimpiada Internationala de Robotica 2018.

Cei mai mari 10 exportatori romani de cereale

Romania a exportat, anul trecut, cereale in valoare totala de peste 2,1 miliarde de euro. Din aceasta suma, mai mult de un miliard de euro au totalizat exporturile de grau si meslin, urmate de cele de porumb, a c?.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )