Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nu este un exemplu fashion la Casa Alba, dar, odinioara, Jill Biden a lucrat ca model. Cum arata Prima Doamna in tinerete?

Adevărul Adevărul,
Nu este un exemplu fashion la Casa Alba, dar, odinioara, Jill Biden a lucrat ca model. Cum arata Prima Doamna in tinerete?

Are 69 de ani si este noua Prima Doamna a Americii. Jill Biden, sotia presedintelui Joe Biden, nu va fi chiar o forta fashion la Casa Alba, dupa cum a demonstrat, deja, la investirea sotului ei, acolo unde a purtat o tinuta mai degraba modesta. continuă pe Adevărul

Casa Alba suspenda vanzarile de arme catre Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite

Casa Alba a suspendat vanzarile de arme catre Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite, in cadrul unei evaluari a acordurilor in valoare de mai multe miliarde de dolari convenite de administratia Trump, relateaza CNBC si News. ro.

Casa Alba: Biden considera ca gazoductul Nord Stream 2 este o afacere proasta pentru Europa. Discutie fara retinere cu Putin

Presedintele american Joe Biden considera ca gazoductul Nord Stream 2 este o afacere proasta pentru Europa, a declarat purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Jen Psaki, potrivit Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.313 seconds )