Libnet.ro
UNICEF

22:15

De ce este foarte important sa razi. Ce se intampla in corpul tau cand faci asta

Playtech Playtech,
De ce este foarte important sa razi. Ce se intampla in corpul tau cand faci asta

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care ni le dau specialistii pentru a avea o viata sanatoasa este sa zambim. Indiferent daca ai avut o zi proasta sau esti suparat din alte motive, tot trebuie sa zambesti. Ce se intampla in corpul tau atunci cand razi Potrivit lui Cerasela Rogen, coach transformational, atunci cand . continuă pe Playtech

Ce se intampla in corpul tau daca bei 1 pahar cu vin pe zi. Toti romanii trebuie sa o faca

Facem ce facem si, chiar daca sarbatorile au trecut, seara tot mai bem cate un pahar de vin. Conform unui studiu, cei care beau cate un pahar de vin sau alcool, este considerat alcoolic. Practic, se explica prin aceasta dependenta, deci e ca in cazul tutunului si al drogurilor. Pe de alta parte, alte studii .

Ce se intampla in corpul tau daca mergi zilnic. Ce fac muschii tai, la fiecare pas

Toti specialistii de orice fel recomanda miscare, mai ales cea minima de 30 de minute pe zi. Ce se intampla cu corpul tau in timp ce mergi zilnic? Medicii sustin ca sportul in orice termeni scade riscul la o boala de care sufera deja 2 milioane de romani. Ce fac muschii tai la fiecare pas? .

Alimentul care este un drog pentru corpul tau. Trebuie consumat cat mai rar

Specialistii germanii numesc acest aliment moartea alba, fiind de parere ca un consum ridicat al acestuia favorizeaza imbatranirea prematura a corpului si creste riscul aparitiei unor afectiuni grave. Acest aliment este ca un drog pentru organismul tau Putini sunt cei care rezista in fata dulciurilor, insa, la fel de putini sunt si cei care stiu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )