Libnet.ro
UNICEF

23:30

Este foarte putin probabil ca licitatia pentru 5G sa aiba loc in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este foarte putin probabil ca licitatia pentru 5G sa aiba loc in acest an

Interviu cu Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei) Reporter: Curtea Constitutionala a respins, ieri, sesizarile facute pe marginea modificarilor aduse la Legea Concurentei. Cum vedeti decizia CCR? Bogdan Chiritoiu: Asteptam sa vedem motivarea deciziei Curtii Constitutionale. insa, dincolo de aspectele constitutionale, proiectul de lege incalca legislatia europeana. Ca urmare, trebuie corectat si armonizat cu prevederile europene pentru a putea fi pus in practica. Pana se clarifica aceste aspecte, situatia nu se schimba. continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Romania importa un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar. Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii. Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta?

Boom-ul constructiilor in Romania face sa duduie fabricile vecinilor: importam un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar * Steven van Groningen se retrage din functiile detinute in cadrul Fondului Proprietatea * Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii in ultimul trimestru din 2020 * De ce plang romanii dupa majorarea pensiilor cu 40% * Este foarte putin probabil ca licitatia pentru 5G sa aiba loc in acest an * iPS Teodosie, intr-o reclama a unui local privat care organizeaza parastase: E mare lucru sa ai unde sa faci pomana in tihna65279; * Romania are nevoie de o viziune de tara. Cum o putem avea? * Cum vad analistii BNR in oglinda criza din 2008 si pe cea de acum * Romania, paradoxul Europei: Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta? * Ar deschide sampania managerii de bani romani la aparitia vaccinului COVID-19?.

LUDOVIC ORBAN: Este foarte dificil de pus in practica testarea de coronovirus a membrilor sectiilor de votare

Orban a declarat azi la Galati, in contextul existentei mai multor solicitari privind testarea de coronavirus a membrilor sectiilor de votare, ca aceasta masura este foarte dificil de pus in practica.

Iohannis: Nu vad motive pentru un asa numit lockdown E foarte putin probabil sa revenim la starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca nu vede motive pentru o noua perioada de carantina. Cu un numar de infectari in crestere, seful statului spune ca respectarea regulilor sanitare poate duce la stoparea epidemiei.

LUDOVIC ORBAN: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, si copresedintii USL-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, au participat, astazi, la Galati, la un eveniment electoral de sustinere a candidatilor comuni ai celor trei formatiuni pentru Primaria si Consiliul Judetean Galati.

Cea mai buna reteta de gem de gutui. Este aromat si natural, perfect pentru iarna

Unul dintre preparatele preferate ale romanilor in acest sezon este, fara indoiala, gemul de gutui iar reteta de mai jos este, cu siguranta, cea mai buna din cate ai gustat. Asa ca nu pierde timpul si noteaz-o in caiet! Cea mai buna reteta de gem de gutui Daca atunci cand primul fruct care iti trece .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )