Libnet.ro
UNICEF

07:00

LUDOVIC ORBAN: Este foarte dificil de pus in practica testarea de coronovirus a membrilor sectiilor de votare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Este foarte dificil de pus in practica testarea de coronovirus a membrilor sectiilor de votare

Orban a declarat azi la Galati, in contextul existentei mai multor solicitari privind testarea de coronavirus a membrilor sectiilor de votare, ca aceasta masura este foarte dificil de pus in practica. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, si copresedintii USL-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, au participat, astazi, la Galati, la un eveniment electoral de sustinere a candidatilor comuni ai celor trei formatiuni pentru Primaria si Consiliul Judetean Galati.

Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Ludovic Orban: L-am crescut foarte liber. Tudor Orban a fost implicat intr-un scandal in scoala gimnaziala

Ludovic Orban apare zilnic in fata camerelor de filmat, este prim-ministrul Romaniei. Dar care e viata lui de familie? Iata ce baiat mare are si cu ce se ocupa aceasta! Este activ in viata politica de zeci de ani, acum ocupa functia de prim-ministru, dar cine l-a sustinut pe Ludovic Orban intotdeauna?.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

LUDOVIC ORBAN: Marea problema a judetelor Galati si Braila este un fel de izolare din punct de vedere al conexiunilor cu traseele importante

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, ca marea problema a judetelor Galati si Braila este un fel de izolare din punct de vedere al conexiunilor cu traseele importante, precizand ca Guvernul are un program de investitii pentru a asigura conectarea celor doua judete pe mai multe cai.

Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Boxerul xenofob, Calin Marincus, care nu credea in Covid-19 si si-a facut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment din Cluj, la care a participat si premierul Romaniei Ludovic Orban. Cine e protestatarul care la apostrofat pe Ludovic Orban Calin Marincus care este sustinator al Noii Drepte si .

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan va avea in Guvernul pe care-l conduc un sprijin total

Premierul Ludovic Orban considera ca parteneriatul dintre Guvern si Primaria Capitalei este fundamental pentru solutionarea gravelor probleme ale Bucurestiului, el subliniind ca Nicusor Dan va avea un sprijin total din partea Executivului pe care il conduce.

Ludovic Orban, despre posibila carantinare a unor zone sau localitati: Vom mai lua aceste masuri acolo unde este evident ca avem o raspandire in comunitate

In cursul zilei de marti, Ludovic Orban a fost intrebat daca, pentru moment, Guvernul se gandeste la o posibila carantinare a unor localitati, in contextul in care numarul zilnic de cazuri de COVID-19 este ma.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )