Libnet.ro
UNICEF

05:45

Este greu sa fii printesa. Ce regim a tinut Meghan Markle inainte de nunta

Antena3 Antena3,
Este greu sa fii printesa. Ce regim a tinut Meghan Markle inainte de nunta

Si printesele plang. cateodata! Mai ales cand se urca pe cantar. Si atunci cauta trucuri sau magii sa indrepte ce a stricat cantarul. A venit si marele moment pentru Meghan Markle. inainte de nunta. continuă pe Antena3

Este greu e sa fii printesa. Ce regim a tinut Meghan Markle inainte de nunta

Si printesele plang. cateodata! Mai ales cand se urca pe cantar. Si atunci cauta trucuri sau magii sa indrepte ce a stricat cantarul. A venit si marele moment pentru Meghan Markle. inainte de nunta.

Meghan Markle nu va primi titlul de Printesa in urma casatoriei: Cum va fi aceasta cunoscuta dupa nunta cu Printul Harry

Sambata are loc nunta anului intre Printul Harry din Familia Regala a Marii Britanii si fost actrita Meghan Markle. Numeroase intrebari au aparut in context privind titlul de noblete pe care il va primi.

Caru' cu vedete: Englezii pariaza pe orice e legat de nunta Printului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce palarie va purta Regina; O poveste de dragoste ca in filme! Cine a fost marea iubire a regizorului Lucian Pintilie; Tania Popa este castigato

Ce roluri importante vor avea Printesa Charlotte si Printul George la nunta regala Mai sunt doar trei zile pana la nunta printului Harry cu Meghan Markle, iar in ciuda scandalului in care este implicat tatal lui. Ana-Maria Barnoschi: Merg la sala ca sa ma ingras Vedeta de la Kanal D ne-a vorbit cu sinceritate despre interventiile la care a recurs, alimentele pe care le-a exclus din dieta ei de viata, chiar daca nu a.

LIVE VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Ceremonia l-a emotionat pana la lacrimi pe print. Primele imagini cu mireasa

Printul Harry al Marii Britanii 33 de ani) si fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) s-au casatorit la Capela St. George din Windsor, devenind astfel Duce si Ducesa de Sussex. Ceremonia a fost una extrem de emotionanta, iar daca mireasa a zambit tot timpul, mirele cu greu si-a putut stapani lacrimile.

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

Meghan Markle a sosit la castelul Windsor purtand cea mai uluitoare tiara pe care am vazut-o de la cea purtata de Kate Middleton, in 2011. Aceasta face parte din colectia familiei regale si a apartinut reginei Maria.

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Rochia de mireasa a lui Meghan Markle, create de Clare Waight Keller, de la casa Givenchy, a relectat, intocmai, stilul ei personal minimal, sofisticat si cu linii curate, dar voalul ei incredibil de dramatic pare a fi o oda adusa Printesei Diana.

Nunta regala. Ce titluri nobiliare primesc Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle vor primi titlurile Ducele si Ducesa de Sussex, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington. Meghan Markle este prima Ducesa de Sussex. Totodata,Harry.

Nunta regala. Ce titluri nobiliare primesc Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle vor primi titlurile Ducele si Ducesa de Sussex, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington. Meghan Markle este prima Ducesa de Sussex. Totodata,Harry.

Sora lui Meghan Markle ataca Familia Regala Britanica. Care este motivul invocat

Sora lui Meghan Markle ataca dur Familia Regala a Marii Britanii. Aceasta a acuzat ca membrii familiei nu l-au ajutat financiar pe tatal actritei, dupa ce acesta a suferit un atac de cord. Samantha Markle a.

Nunta regala. Meghan Markle este devastata de lipsa tatalui eide la nunta

Palatul Kensington tocmai a dezvaluit ca printul Charles o va duce pe Meghan Markle spre altar in timpul nuntii regale de sambata, dar mireasa a fost devastata de faptul ca tatal ei nu va luaparte la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )