Libnet.ro
UNICEF

15:45

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

ADPM ADPM,
Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

Meghan Markle a sosit la castelul Windsor purtand cea mai uluitoare tiara pe care am vazut-o de la cea purtata de Kate Middleton, in 2011. Aceasta face parte din colectia familiei regale si a apartinut reginei Maria. continuă pe ADPM

Cum arata cea de-a doua rochie purtata de Meghan Markle: sotia printului Harry a ales o tinuta sexy pentru petrecerea de seara FOTO

Dupa ce a impresionat cu o rochie de mireasa extrem de simpla, proaspata sotie a printului Harry, Meghan Markle, a ales o tinuta la fel de uimitoare pentru receptia de seara.

Cui a apartiunt tiara purtata de Meghan Markle la nunta

Meghan Markle a impresionat prin tinuta purtata la nunta, insa nu doar rochia a atras numeroase priviri. Tiara purtata de Meghan Markle aapartinut RegineiMary. Tiara Diamond Bandeau face parte din.

Iata cine o va conduce pe Meghan Markle la altar!

Dupa o saptamana dificila pentru Meghan Markle, dupa ce tatal sau a anuntat ca nu mai participa la nunta regala, in cele din urma, s-a aflat cine o va conduce pe Meghan Markle la altar.

NUNTA REGALA Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit. Numeroase vedete, prezente la ceremonie.VIDEO

Printul Harry si actrita americana Meghan Markle s-au casatorit, sambata, intr-o ceremonie somptuoasa care a reunit fastul regalitatii britanice cu stralucirea hollywoodiana, aducand o noua scanteie intr-o monarhie care se straduieste sa ramana relevanta in timpurile moderne, scrie Reuters. Meghan Markle a ales o superba rochie Givenchy, cu maneci lungi, creata de designerul britanic Clare Waight Keller. La nunta au venit, printre altii, actorii din serialul Suits in care a jucat Markle, jucatoarea de tenis Serena Williams, celebra vedeta de televiziune americana Oprah, actorul George Clooney si sotia sa Amal, David si Victoria Beckham, actorul Idris Elba si cantaretul Elton John.

De ce nu va participa tatal lui Meghan Markle la Nunta Regala

Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle, a anuntat ca nu va participa la nunta fiicei sale cu printul Harry, de pe 19 mai. Motivele sunt problemele sale de sanatate, dar si scandalul iscat din cauza fotografiilor tip paparazzi aranjate.

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Rochia de mireasa a lui Meghan Markle, create de Clare Waight Keller, de la casa Givenchy, a relectat, intocmai, stilul ei personal minimal, sofisticat si cu linii curate, dar voalul ei incredibil de dramatic pare a fi o oda adusa Printesei Diana.

Nunta regala. Ce titluri nobiliare primesc Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle vor primi titlurile Ducele si Ducesa de Sussex, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington. Meghan Markle este prima Ducesa de Sussex. Totodata,Harry.

Nunta regala. Ce titluri nobiliare primesc Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle vor primi titlurile Ducele si Ducesa de Sussex, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington. Meghan Markle este prima Ducesa de Sussex. Totodata,Harry.

Meghan Markle si mama ei, impreuna inainte de nunta regala

Meghan Markle petrece ultima noapte de burlacita, alaturi de mama sa, Doria Ragland, la hotelul Cliveden House din Windsor. Cele doua au fost asteptate atat de paparazzi, cat si de sute de fani, in fata hotelului.

Tatal lui Meghan Markle nu-si va conduce fiica la altar. Cine va face acest lucru...

In absenta tatalui sau, aflat in convalescenta dupa o operatie la inima, Meghan Markle va fi condusa, sambata, la altar de viitorul socru, printul Charles. Domnisoara Meghan Markle i-a cerut Altetei .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )