Libnet.ro
UNICEF

12:00

Este insarcinata pentru prima data 10084;65039;: ii multumim lui Dumnezeu pentru minunatul dar (FOTO)

B1 B1,
Este insarcinata pentru prima data 10084;65039;: ii multumim lui Dumnezeu pentru minunatul dar (FOTO)

Fosta concurenta a unei cunoscute emisiuni este insarcinata pentru prima data, anunta WowBiz. Grigore si Mariana de la Mireasa pentru fiul meu vor fi parinti. continuă pe B1

FOTO Sarbatoarea japoneza Tanabata Matsuri, pentru prima data la Timisoara. Dorinte scrise pe hartie colorata si agatate in bambus

Tanabata Matsuri - unul dintre cele mai importante sarbatori japoneze, este celebrata pentru prima data si in Timisoara.

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani, indica un raport al companiei de consultanta Capgemini, citat marti de dpa.

FC Viitorul a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat pentru prima data Supercupa Romaniei

Formatia FC Viitorul, detinatoarea Cupei Romaniei, a castigat, sambata, Supercupa, impunandu-se cu scorul de 1-0 0-0) in fata campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti. Pentru echipa constanteana este primul astfel de trofeu.

Premiera: Cercetatori americani au reusit eliminarea virusului HIV la soareci infectati Cat de lung este drumul pentru eradicarea virusului la om

O echipa de cercetatori din Statele Unite a reusit sa elimine pe termen lung virusul HIV, cel care declanseaza SIDA, la soareci infectati, scrie Agerpres, citand AFP. Perspectiva unei eventuale aplicari la om ramane insa foarte indepartata. Este un prim pas important catre un drum mult prea lung pentru eradicarea virusului, spun cercetatorii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )