Libnet.ro
UNICEF

15:15

Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Adevărul Adevărul,
Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea superbogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani, indica un raport al companiei de consultanta Capgemini, citat marti de dpa. continuă pe Adevărul

Este insarcinata pentru prima data 10084;65039;: ii multumim lui Dumnezeu pentru minunatul dar (FOTO)

Fosta concurenta a unei cunoscute emisiuni este insarcinata pentru prima data, anunta WowBiz. Grigore si Mariana de la Mireasa pentru fiul meu vor fi parinti.

RAPORT CAPGEMINI: Averea super-bogatilor lumii, in scadere

Averea super-bogatilor lumii a scazut pentru prima data in sapte ani, indica un raport al companiei de consultanta Capgemini, citat, astazi, de dpa.

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

FURT la Palatul Elysee: Statul depune plangere pentru disparitia a sapte opere de arta

Furt la Palatul Elysee. Statul francez a depus plangere pentru disparitia a sapte opere de arta din palatul prezidential din Paris, unul dintre cele mai bine spatii din Franta. Nu este pentru prima data cand.

FOTO Sarbatoarea japoneza Tanabata Matsuri, pentru prima data la Timisoara. Dorinte scrise pe hartie colorata si agatate in bambus

Tanabata Matsuri - unul dintre cele mai importante sarbatori japoneze, este celebrata pentru prima data si in Timisoara.

FC Viitorul a invins CFR Cluj, scor 1-0, si a castigat pentru prima data Supercupa Romaniei

Formatia FC Viitorul, detinatoarea Cupei Romaniei, a castigat, sambata, Supercupa, impunandu-se cu scorul de 1-0 0-0) in fata campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti. Pentru echipa constanteana este primul astfel de trofeu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )