Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este o zi neagra pentru milioane de fani: Din pacate A MURIT cel mai cunoscut CHEF bucatar !!! (FOTO)

B1 B1,
Este o zi neagra pentru milioane de fani: Din pacate A MURIT cel mai cunoscut CHEF bucatar !!! (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatia bucatori din intreaga lume, chef Joel Robuchon, a incetat din viata luni la varsta de 73 de ani, scrie Le Figaro. Acesta a sat la carma unora din cele mai vizite restaurante din. continuă pe B1

Moartea ne va desparti... DIN PACATE, este vorba de indragitul compozitor Horia Moculescu: Anuntul TRIST a fost facut chiar de fata sa, Nidia Moculescu...

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a facut, dupa ce s-a aflat de problemele de sanatate ale tatalui sau, un anunt legat de compozitor. Hey, lume! Va multumesc pentru toate urarile de bine, pentru ta.

Vedetele au facut deja parastasul: Din pacate este vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1

Poftiti la Nea Marin este o emisiune in care vedetele au parte de tot felul de provocari, insa, de aceata data cel pus in dificultate a fost chiar nea Marin. Asta pentru ca intr-una dintre.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului actor Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. Actorul a explicat, in context, si de ce a renuntat la religia ortodoxa. NU sunt ateu! Din.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Da, din pacate a confirmat: Am decis sa-i pun capat...

A vorbit despre viata ei personala si despre felul in care se mentine in forma, in cadrul unei emisiuni televizate. Vedeta a marturisit ca tine o dieta, insa nu ii este foarte.

Oana Lis in hohote de plans: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit faptul ca Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, sustinand ca fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele. De asemenea, Lis are probleme si.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

Bucurestiul este accesibil pentru expati. De cti bani are nevoie un orasean pentru un trai decent

Capitala reprezinta principalul pol economic al Romaniei. Majoritatea multinationalelor au sediul in Bucuresti, iar multe dintre acestea si-au adus angajatii proprii in posturile de conducere. Conform unui raport recent al companiei Mercer, Bucurestiul se afla pe locul 176, la nivel mondial, din 209, in topul celor mai scumpe orase mari, de unde rezulta ca pentru cei straini este foarte accesibila capitala Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )