Libnet.ro
UNICEF

21:00

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului actor Iurie Darie...

B1 B1,
Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului actor Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am. continuă pe B1

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. Actorul a explicat, in context, si de ce a renuntat la religia ortodoxa. NU sunt ateu! Din.

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Cristi Borcea e in stare de SOC: Din pacate, medicii au confirmat. O boala TERIBILA a lovit-o in plin pe fosta sotie Mihaela Borcea...

Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta a recunoscut ca s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes.

Este vorba de ultimul model de Dacia: Soferii nostalgici trebuie sa vada aceste imagini (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o.

Moartea ne va desparti... DIN PACATE, este vorba de indragitul compozitor Horia Moculescu: Anuntul TRIST a fost facut chiar de fata sa, Nidia Moculescu...

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a facut, dupa ce s-a aflat de problemele de sanatate ale tatalui sau, un anunt legat de compozitor. Hey, lume! Va multumesc pentru toate urarile de bine, pentru ta.

Vedetele au facut deja parastasul: Din pacate este vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1

Poftiti la Nea Marin este o emisiune in care vedetele au parte de tot felul de provocari, insa, de aceata data cel pus in dificultate a fost chiar nea Marin. Asta pentru ca intr-una dintre.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

MOMENTE CUMPLITE pentru Nikki Lauda! MEDICII au facut ANUNTUL DEVASTATOR despre marele campion de Formula 1...

Detalii de ultim moment despre starea de sanatate a fostului mare pilot austriac Niki Lauda. Triplul campion mondial de Formula 1 se simte mai bine dupa ce joi a suferit un transplant pulmonar, a anuntat spitalul.

Din pacate, e tragedia zilei: VIOREL LIS si-a dat ochii peste CAP! Finalul dureros a SOSIT! Oana Lis isi smulge parul de DURERE

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, trece in continuare prin moment cumplite dupa accidental vascular cerebral. Dupa anuntul disperat facut chiar de catre sotia sa, Oana, care a vorbit despre starea precara.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )