Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce este nitratul de amoniu, compusul chimic care a provocat explozia din Beirut. La ce se foloseste?

B1 B1,
Ce este nitratul de amoniu, compusul chimic care a provocat explozia din Beirut. La ce se foloseste?

Capitala libaneza Beirut a fost zguduita marti seara, de o explozie care a ucis cel putin 100 de persoane si a ranit alte mii. Primul ministru al tarii, Hassan Diab, a declarat ca explozia a fost ca. continuă pe B1

Ce e azotatul de amoniu, produsul chimic care a adus haosul in Beirut

Explozia uriasa din Beirut, Liban, a provocat peste 100 de victime si mii de raniti. intregul oras sufera acum de pe urma distrugerii sau avarierii grave ale cladirilor. Explozia ar fi fost.

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele .

Andreea Mantea se pregateste de nunta. Cine este, de fapt, iubitul misterios care i-a daruit inelul

Dupa ce, inainte de finalul sezonului Puterea Dragostei, difuzat de Kanal D, Andreea Mantea dadea vestea trista tuturor fanilor show-ului, prin care renunta definitiv la proiectul turcesc, acum se pare ca are motive sa fie fericita si sa uite de decizie. Vedeta cu inelul de logodna pe deget Dupa ce de cativa ani, aceasta prezinta .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )