Libnet.ro
UNICEF

14:30

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

Playtech Playtech,
Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele . continuă pe Playtech

Motivul pentru care fostul rege Juan Carlos paraseste Spania

Casa regala de la Madrid a anuntat ca fostul rege Juan Carlos a decis sa paraseasca Spania, din caus.

Motivul pentru care gravida din Arad care a murit nu credea in COVID-19: Nu port masca pentru ca...

Gravida de 38 de ani din Arad carea murit din cauza noului coronavirus nu credea in existenta virusului. Femeia s-a stins in urma cu doua zile, in ambulanta, in timp ce era transportata de la Arad la Timisoara.

Motivul pentru care Gica Hagi s-a retras din functia de manager general de la Viitorul

Una dintre cele mai importante stiri ale week-end-ului recent incheiat a fost anuntul surprinzator facut de Gica Hagi: a decis sa renunte la functia de manager general la Viitorul, formatie pe care o si patroneaza de altfel. Gica Popescu, presedinte al gruparii din Liga 1, a precizat motivul pentru care fostul decar al Romaniei a ajuns la aceasta decizie.

Universitatea Craiova - CFR Cluj Finala campionatului. De ce ambele echipe ameninta ca nu se prezinta

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, meciul care poate fi supranumit si finala campionatului, intrucat cele doua formatii se claseaza pe primele doua locuri in play-off-ul din Liga 1, este programat pentru luni.

Dinamo - FC Viitorul, in finala campionatului U19

FC Dinamo si FC Viitorul vor disputa, luni, de la ora 11. 00, la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, finala campionatului rezervat jucatorilor sub 19 ani.

CFR Cluj este campioana Romaniei pentru a treia oara consecutiv! Victorie la Craiova, in finalul campionatului

CFR Cluj este noua campioana a Romaniei, dupa victoria obtinuta chiar pe terenul celor de la CSU Craiova, scor 2-1. A fost un format folosit pentru prima data in istorie pentru deciderea campioanei Romaniei. Comitetul Executiv al FRF a decis luni ca in caz de egalitate sa se continue cu reprize de prelungire si lovituri .

Caia si Bejan. Calatorii. Episodul 7: Este pregatita Romania pentru localizarea turismului?

In plina pandemie COVID-19, televiziunile arata zilnic imagini cu aglomeratii de oameni in vacanta, pe plaje sau terase, care par ca nu respecta nicio regula de siguranta sanitara. Cum putem totusi sa ne facem in 2020 vacanta in Romania in conditii de siguranta? in episodul 7 din Hotnews Podcasts: Caia si Bejan. Calatorii incercam sa aflam daca este Romania pregatita pentru localizarea turismului.

CFR Cluj este campioana Romaniei! Ardelenii s-au impus cu 3-1 pe terenul Craiovei, in finala campionatului

CFR Cluj a devenit, luni seara, campioana Romaniei, dupa ce a invins cu 3-1 chiar pe terenul echipei de pe locul 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au castigat, astfel, trofeul in Liga 1, pentru al treilea an la.

Deac: Asteptam finala campionatului. Va fi care pe care

Ciprian Deac de la CFR Cluj asteapta cu nerabdare meciul cu CS Universitatea Craiova, partida programata pe 3 august si care ar trebui sa dea noua campioana a Romaniei.

Motivul pentru care autoritatile Buzaului nu recurg deocamdata la inchiderea teraselor dupa ora 23.00

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau s-a reunit luni, 3 august 2020, in sedinta extraordinara pentru pentru stabilirea unor masuri suplimentare care sa impiedice raspandirea coronavirusului. Una dintre deciziile discutate a fost cea a inchiderii teraselor, cluburilor si barurilor, pe timpul noptii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )