Libnet.ro
UNICEF

05:15

El este noul iubit al Ioanei Ginghina. Cum arata barbatul misterios din viata actritei Sunt fericita, sunt OK, sunt indragostita! (FOTO)

B1 B1,
El este noul iubit al Ioanei Ginghina. Cum arata barbatul misterios din viata actritei Sunt fericita, sunt OK, sunt indragostita! (FOTO)

Ioana Ginghina a iesit la plimbare alaturi de noul iubit. Celebra actrita si misteriosul barbat din viata ei imparte aceleasi pasiuni, iar ei i se poate citi fericirea pe chip. Celebra actrita a fost. continuă pe B1

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghina. A recunoscut totul, la 7 luni de la divort

Dupa divort, relatia chinuita din ultimele luni de casnicie a facut loc uneia de amicitie intre ea si fostul sot. Si daca el si-a gasit rapid o partenera de discutii, nici ea nu a fost mai prejos. Ioana Ginghina a recunoscut, la 7 luni de la divort, cine este noul ei iubit. Cine este noul .

Oana Radu a fost ceruta in casatorie de noul iubit. Cum arata inelul care le-a uluit pe rivalele de la Bravo, ai stil!

Oana Radu se bucura de cea mai frumoasa perioada din viata sa! Cantareata iubeste si e iubitaiar in viitorul apropiat va urma sa poarte pentru prima oara rochia de mireasca, pentru ca tocmai a fost ceruta de iubitul ei in casatorie. Cum arata inelul si ce au spus rivalele de la Bravo, ai Stil despre .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )