Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghina. A recunoscut totul, la 7 luni de la divort

Playtech Playtech,
Cine este noul iubit al Ioanei Ginghina. A recunoscut totul, la 7 luni de la divort

Dupa divort, relatia chinuita din ultimele luni de casnicie a facut loc uneia de amicitie intre ea si fostul sot. Si daca el si-a gasit rapid o partenera de discutii, nici ea nu a fost mai prejos. Ioana Ginghina a recunoscut, la 7 luni de la divort, cine este noul ei iubit. Cine este noul . continuă pe Playtech

El este noul iubit al Ioanei Ginghina. Cum arata barbatul misterios din viata actritei Sunt fericita, sunt OK, sunt indragostita! (FOTO)

Ioana Ginghina a iesit la plimbare alaturi de noul iubit. Celebra actrita si misteriosul barbat din viata ei imparte aceleasi pasiuni, iar ei i se poate citi fericirea pe chip. Celebra actrita a fost.

Oana Radu a fost ceruta in casatorie de noul iubit. Cum arata inelul care le-a uluit pe rivalele de la Bravo, ai stil!

Oana Radu se bucura de cea mai frumoasa perioada din viata sa! Cantareata iubeste si e iubitaiar in viitorul apropiat va urma sa poarte pentru prima oara rochia de mireasca, pentru ca tocmai a fost ceruta de iubitul ei in casatorie. Cum arata inelul si ce au spus rivalele de la Bravo, ai Stil despre .

Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV

Raluca Aprodu este una din actritele tinerei generatii, apreciata atat pe scena teatrelor din Bucuresti si din tara, cat si pe marele ecran, avand la activ cateva productii importante. Cine este Raluca Aprodu si ce rol va juca in serialul Vlad de la PRO TV Raluca Aprodu este angajata cu carte de munca la mana .

EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public. Care este, de fapt, relatia dintre ei

George Burcea s-a mutat din casa in care locuia cu artista Andreea Balan. Acesta a fost surprins ducandu-si lucrurile in casa unui prieten, acolo unde locuieste in prezent. EXCLUSIV Cine este tanara cu care George Burcea a aparut in public Mai mult decat atat, tot George Burcea a fost surprins si in compania altei femei.

Gigi Becali, achizitie de un milion de euro pentru FCSB. Cine este omul care ar putea incasa acesti bani imediat

Dupa egalul inregistrat de FCSB in prima etapa a play-off-ului Ligii I, 2-2 pe terenul celor de la FC Botosani, patronal ros-albastrilor se gandeste la unele modificari in lot. Gigi Becali a anuntat o posibila achizitie de un million de euro pentru FCSB. Acesta este suma pe carfe vrea sa o plateasca pentru unul dintre .

Vladuta Lupau, imaginea care i-a topit pe fani. Sa-ti traiasca! Cine este bebelusul cu care s-a pozat

Vladuta Lupau i-a topit pe fanii sai in ultima sa postare. Iubita cantareata s-a lasat fotografiata cu un bebelus adorabil. Cine este copilul si ce comentarii a primit tanara solista? Vladuta Lupau s-a pozat cu un bebelus Cunoscuta cantareata Vladuta Lupau a induiosat inimile tuturor cu ultima postare pe care a facut-o pe retelele de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )