Libnet.ro
UNICEF

14:00

Este oficial. Cand vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat data la care cetatenii sunt asteptati la vot

Playtech Playtech,
Este oficial. Cand vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat data la care cetatenii sunt asteptati la vot

Vesti noi pentru romani. Guvernul a adoptat joi o Hotarare prin care a fost stabilita data alegerilor. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Executivului, Ionel Danca, dupa terminarea sedintei in care a fost dezbatuta aceasta data. Potrivit premierului, Ludovic Orban, alegerile nu pot fi fpcute decat la aceasta data. La ce data . continuă pe Playtech

LIVE VIDEO. Guvernul stabileste cand vor avea loc alegerile parlamentare

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de joi hotararile cu privire la data alegerilor parlamentare s.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020 - surse

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020, potrivit unor surse Antena 3. Autoritatea Electorala Permanenta ar fi pregatit patru hotarari de guvern, toate pentru alegerile parlamentare. Acestea ar urma sa intre pe agenda suplimentara a sedintei de Guvern.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, conform unei decizii a Guvernului Orban

O Hotarare de Guvern aprobata joi, 3 septembrie, stabileste ca alegerile parlamentare vor avea loc l.

VIDEO Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie - Guvern

Guvernul a decis ca data alegerilor parlamentare sa fie 6 decembrie, a anuntat la finalul sedintei de Guvern purtatorul de cuvant Ionel Danca.

Cand au loc alegerile prezidentiale din SUA, data exacta. Donald Trump ar putea pierde functia de presedinte al Americii

Statele Unite ale Americii isi vor alege anul acesta presedintele. Donald Trump se numara printre candidatii care vaneaza din nou aceasta functie, pe care ar putea sa o piarda. Care este data la care vor avea loc alegerile prezidentiale din SUA? Donald Trump ar putea sa piarda alegerile prezidentiale din SUA. Cand vor avea loc .

Ce salarii vor avea profesorii in noul an scolar. Acum e oficial

Cresterea salariilor profesorilor cu 16%, care trebuia sa aiba loc de la 1 septembrie, nu este prevazuta in proiectul de rectificare bugetara propus de Ministerul Finantelor. Astfel, cadrele didactice se intreaba cand va avea loc urmatoarea marire de leafa. Mai multe detalii, in continuare. Salariile profesorilor nu mai cresc de la 1 septembrie Majorarea salariilor .

Tataru: Persoanele cu simptome de Covid-19 vor avea circuit separat la sectiile de vot

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca persoanele cu simptomatologie specifica noului coronavirus care se vor prezenta la vot la alegerile locale vor avea un circuit separat si o cabina dedicata, transmite Agerpres.

Rasturnare de situatie. Cand vor merge elevii, de fapt, la scoala. Orban a facut anuntul

Desi pana acum se stia de 14 septembrie ca zi in care se vor incepe cursurile, Ludovic Orban a facut anuntul! Iata cand vor merge elevii, de fapt, la scoala! Cand vor merge, de fapt, elevii la scoala Ludovic Orban a oferit noi informatii despre anul scolar 2020-2021. Atat parintii, cat si copiii asteapta cu .

Horoscop de weekend. Zodiile care vor avea doua zile excelente la inceput de septembrie

Astrologii au facut horoscopul pentru weekendul 4-6 septembrie 2020. Vestile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, dar dintre acestea se remarca fecioarele si capricornii. Horoscop weekend 4-6 septembrie. Care sunt nativii zodiacului ce vor avea doua zile excelente la inceput de toamna Potrivit horoscopului pentru weekendul 4-6 septembrie, astrologii anunta ca fecioarele au parte .

Este oficial. Ce se intampla cu copiii ai caror parinti refuza vaccinarea anti-COVID-19. Anuntul facut de Klaus Iohannis

Vaccinul anti-COVID-19 este unul dintre cele mai asteptate antidoturi pentru virusul care a pus stapanire pe intreg mapamondul. Cele mai nerabdatoare, insa, sunt persoanele aflate in categoriile de risc, ale caror vieti se afla in pericol la orice pas. in cealalta tabara exista voci care nu sunt de acord cu vaccinarea, indeosebi parintii. in cursul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )