Libnet.ro
UNICEF

15:00

Horoscop de weekend. Zodiile care vor avea doua zile excelente la inceput de septembrie

Playtech Playtech,
Horoscop de weekend. Zodiile care vor avea doua zile excelente la inceput de septembrie

Astrologii au facut horoscopul pentru weekendul 4-6 septembrie 2020. Vestile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, dar dintre acestea se remarca fecioarele si capricornii. Horoscop weekend 4-6 septembrie. Care sunt nativii zodiacului ce vor avea doua zile excelente la inceput de toamna Potrivit horoscopului pentru weekendul 4-6 septembrie, astrologii anunta ca fecioarele au parte . continuă pe Playtech

Horoscopul dragostei septembrie 2020. Zodiile care vor cunoaste oameni noi

Prima luna a toamnei lui 2020 este incarcata de aspecte astrale, iar cele mai multe dintre ele sunt dinamizante. Pentru nativii care incearca sa intoarca norocul in favoarea lor in a doua parte a acestui an, vor exista multe oportunitati in acest sens, dar vor exista si persoane pentru care aceste configuratii astrale pot fi .

Horoscopul toamnei 2020. Schimbari majore pentru zodii. Gemenii vor avea succes pe plan profesional

Anul 2020 a fost unul agitat pentru majoritatea nativilor, dar lunile de toamna vin cu noroc si schimbari pozitive pentru mai multe zodii. Gemenii, de exemplu, vor avea succes pe plan profesional. Afla si tu ce-ti rezerva astrele: bani, dragoste, sanatate sau cariera? Horoscop de toama, 2020 Toamna aceasta nu se va schimba doar culoarea .

Dana Budeanu, acuzatii grave la adresa autoritatilor: Spuneti-mi o regula care nu a fost contrazisa de o alta regula la doua zile, la o saptamana. Asta e o prosteala!

Dana Budeanu a vorbit marti, in exclusivitate, la Antena 3, in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, despre fenomenul COVID-19 si despre toate informatiile transmise de autoritati cu privire la efectele devastatoare produse de acest virus. Ce nedumeriri are Dana Budeanu despre noul coronavirus Nu de putine ori, creatoarea de moda, Dana Budeanu, a vorbit despre .

Tataru: Persoanele cu simptome de Covid-19 vor avea circuit separat la sectiile de vot

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca persoanele cu simptomatologie specifica noului coronavirus care se vor prezenta la vot la alegerile locale vor avea un circuit separat si o cabina dedicata, transmite Agerpres.

Este oficial. Cand vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat data la care cetatenii sunt asteptati la vot

Vesti noi pentru romani. Guvernul a adoptat joi o Hotarare prin care a fost stabilita data alegerilor. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Executivului, Ionel Danca, dupa terminarea sedintei in care a fost dezbatuta aceasta data. Potrivit premierului, Ludovic Orban, alegerile nu pot fi fpcute decat la aceasta data. La ce data .

Ce salarii vor avea profesorii in noul an scolar. Acum e oficial

Cresterea salariilor profesorilor cu 16%, care trebuia sa aiba loc de la 1 septembrie, nu este prevazuta in proiectul de rectificare bugetara propus de Ministerul Finantelor. Astfel, cadrele didactice se intreaba cand va avea loc urmatoarea marire de leafa. Mai multe detalii, in continuare. Salariile profesorilor nu mai cresc de la 1 septembrie Majorarea salariilor .

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, conform unei decizii a Guvernului Orban

O Hotarare de Guvern aprobata joi, 3 septembrie, stabileste ca alegerile parlamentare vor avea loc l.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020 - surse

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020, potrivit unor surse Antena 3. Autoritatea Electorala Permanenta ar fi pregatit patru hotarari de guvern, toate pentru alegerile parlamentare. Acestea ar urma sa intre pe agenda suplimentara a sedintei de Guvern.

Ministerul Educatiei infiinteaza o linie Telverde pentru elevii si parintii care vor detalii despre activitatea didactica din noul an scolar

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat ca va infiinta doua linii Telverde care vor oferi informatii despre modul de desfasurare a activitatii didactice in anul scolaruniversitar 2020-2021.

Raluca Turcan: Guvernul Orban va creste in mod cert alocatiile cu 20%. Septembrie e luna in care vor veni si pensiile majorate, si alocatiile marite

Guvernul Orban va majora in mod cert alocatiile cu 20%, sustine vicepremierul Raluca Turcan, care a precizat ca septembrie este luna in care vor veni si pensiile crescute, si alocatiile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )