Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este oficial! Cine va construi cel mai ravnit tronson de autostrada

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Este oficial! Cine va construi cel mai ravnit tronson de autostrada

CNADNR a selectat consortiul Vinci Franta) - Strabag Austria) - Aktor Grecia) pentru constructia in concesiune a tronsonului de autostrada Comarnic - Brasov, cu o lungime de 58 de kilometri. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai lenes functionar din lume este un american: Expert in schimbari climatice, a absentat de la munca 18 luni, motivand uneori ca este in misiune CIA

Expert in schimbari climatice si cel mai bine platit angajat al Agentiei americane de protectie a Mediului, EPA, John C. Beale risca cel putin 30 de luni de inchisoare, dupa ce, in loc sa munceasca, a preferat ani de zile sa citeasca carti, sa mearga cu bicicleta sau sa-si petreaca vacantele in locuinta sa din Cape Cod. Acesta a pretins chiar ca este spion CIA pentru a-si motiva absentele de la munca, scrie Slate. fr.

Cat valoreaza Mos Craciun, cel mai puternic brand din lume.

Cum ajunge Mos Craciun la toti copiii din lume, intr-o singura noapte? Cum incape mosul cel rotofei pe horn? Si de ce seamana mosul asa de tare cu bunicul? Daca ati trecut de varsta acestor intrebari si stiti cat de important este mosul pentru comert, probabil ca v-ati intrebat si cat valoreaza brandul Mos Craciun. Ei bine, compania londoneza Brand Finance, speicalizata in evaluari de marci comerciale, a gasit raspunsul la aceasta intrebare, in urma unui studiu. Este cel mai scump brand .

Cel mai inventiv american lenes: un functionar a pretins ca este agent secret pentru a lipsi de la locul sau de munca

Un important expert american in probleme de schimbare a mediului, totodata cel mai bine platit angajat al Agentiei americane de Protectie a Mediului EPA), risca sa primeasca o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare pentru ca a spus sefilor lui ca este agent secret al CIA ca sa lipseasca de la lucru si pentru ca a primit salarii si bonusuri nejustificate.

Cel mai inventiv american lenes: cum a cheltuit un functionar un milion de euro pretinzand ca este agent CIA

Un important expert american in probleme de schimbare a mediului, totodata cel mai bine platit angajat al Agentiei americane de Protectie a Mediului EPA), risca sa primeasca o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare pentru ca a spus sefilor lui ca este agent secret al CIA ca sa lipseasca de la lucru si pentru ca a primit salarii si bonusuri nejustificate.

FOTO. Cel mai mare loc de joaca, inaugurat in Sectorul 4.

Un nou loc de joaca acoperit a fost inagurat luni, in Sectorul 4 al Capitalei. Cu o suprafata de 815 mp, locul de joaca se afla in Oraselul Copiilor si este, potrivit, Primariei Sectorului 4, cel mai mare de acest fel din Romania. Accesul la locul de joaca este gratuit, iar cei mici sunt supravegheati in permanenta de politistii comunitari. Totodata, parintii vor putea sa organizeze, gratuit, petreceri pentru copii. Citeste si: 10. 000 de copii au participat la un concurs de desene Luni, la .

Cel mai nou patinoar din Capitala se deschide, joi seara, pe terasa mall-ului Promenada, cu un concert Nicole Cherry

Cel mai nou patinoar din Capitala se deschide, joi seara, pe terasa mall-ului Promenada din cartierul Floreasca. Deschiderea va avea loc la ora 17. 00, iar la ora 18. 30 va urca pe scena cantareata Nicole Cherry. Patinoarulul are 600 mp, iar taxa de intrare este 20 de lei pentru doua ore.

Somajul din Marea Britanie, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 7,4% in perioada august - octombrie 2013, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, de la 7,6% in intervalul iulie - septembrie, anunta Oficiul National de Statistica de la Londra.

Cursul BNR a ajuns la 4,4749 lei/euro, cel mai ridicat nivel inregistrat dupa 18 septembrie

Cotatiile monedei nationale au ramas usor peste 4,47 lei/euro in prima parte a sesiunii, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta de 4,4749 lei/euro, reprezentand cel mai .

Qatarul a doborat recordul Antenei 3 la cel mai mare steag national

Qatarul a reusit sa doboare recordul Romaniei la cel mai mare steag national, reusind sa desfasoare un drapel de 101. 000 metri patrati, anunta Gulftimes. com.

Romanul Inferno, al lui Dan Brown, cel mai citit de pe Amazon in 2013. Vezi alte volume preferate

La un an dupa ce cartea Fifty Shades of Grey a fost numita best-seller-ul perioadei, cei pasionati de lectura au cautat alt fel de emotii. Cel mai recent roman semnat de Dan Brown, Inferno, a fost cea mai vanduta carte de pe Amazon. com in.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )