Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romanul Inferno, al lui Dan Brown, cel mai citit de pe Amazon in 2013. Vezi alte volume preferate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanul Inferno, al lui Dan Brown, cel mai citit de pe Amazon in 2013. Vezi alte volume preferate

La un an dupa ce cartea Fifty Shades of Grey a fost numita best-seller-ul perioadei, cei pasionati de lectura au cautat alt fel de emotii. Cel mai recent roman semnat de Dan Brown, Inferno, a fost cea mai vanduta carte de pe Amazon. com in. continuă pe Wall-Street Ro

Qatarul a doborat recordul Antenei 3 la cel mai mare steag national

Qatarul a reusit sa doboare recordul Romaniei la cel mai mare steag national, reusind sa desfasoare un drapel de 101. 000 metri patrati, anunta Gulftimes. com.

Cel mai inventiv american lenes: un functionar a pretins ca este agent secret pentru a lipsi de la locul sau de munca

Un important expert american in probleme de schimbare a mediului, totodata cel mai bine platit angajat al Agentiei americane de Protectie a Mediului EPA), risca sa primeasca o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare pentru ca a spus sefilor lui ca este agent secret al CIA ca sa lipseasca de la lucru si pentru ca a primit salarii si bonusuri nejustificate.

Cel mai inventiv american lenes: cum a cheltuit un functionar un milion de euro pretinzand ca este agent CIA

Un important expert american in probleme de schimbare a mediului, totodata cel mai bine platit angajat al Agentiei americane de Protectie a Mediului EPA), risca sa primeasca o pedeapsa de 30 de luni de inchisoare pentru ca a spus sefilor lui ca este agent secret al CIA ca sa lipseasca de la lucru si pentru ca a primit salarii si bonusuri nejustificate.

Cel mai lenes functionar din lume este un american: Expert in schimbari climatice, a absentat de la munca 18 luni, motivand uneori ca este in misiune CIA

Expert in schimbari climatice si cel mai bine platit angajat al Agentiei americane de protectie a Mediului, EPA, John C. Beale risca cel putin 30 de luni de inchisoare, dupa ce, in loc sa munceasca, a preferat ani de zile sa citeasca carti, sa mearga cu bicicleta sau sa-si petreaca vacantele in locuinta sa din Cape Cod. Acesta a pretins chiar ca este spion CIA pentru a-si motiva absentele de la munca, scrie Slate. fr.

Cel mai mare loc de joaca din Romania, inaugurat in sectorul 4

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat, luni, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania. Spatiul destinat prichindeilor ar fi cadoul oferit de administratia locala copiilor cu ocazia Craciunului.

Filmul Pozitia copilului, inclus pe lusta celor patru favorite pentru o nominalizare la Oscarul pentru cel mai bun film strain

Pelicula Pozitia copilului, regizata de Calin Peter Netzer, a fost inclusa pe lista celor patru filme considerate favorite la a fi nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film strain, potrivit The.

Olt: Cel mai tanar prefect din tara si-a facut inventarul dupa 100 de zile pe functie

La fix o suta de zile de la inscaunarea in functie, Catalin Rotea 29 de ani), cel mai tanar prefect din tara, si-a facut, luni - 16 decembrie bilantul. Culmea, desi are doar trei luni de cand sta pe pufosul fotoliu de reprezentant al Guvernului in judetul Olt, acesta a adunat cateva initiative laudabile care i-au permis, acum, sa faca un fel de inventar al actiunilor sale.

FOTO. Cel mai mare loc de joaca, inaugurat in Sectorul 4.

Un nou loc de joaca acoperit a fost inagurat luni, in Sectorul 4 al Capitalei. Cu o suprafata de 815 mp, locul de joaca se afla in Oraselul Copiilor si este, potrivit, Primariei Sectorului 4, cel mai mare de acest fel din Romania. Accesul la locul de joaca este gratuit, iar cei mici sunt supravegheati in permanenta de politistii comunitari. Totodata, parintii vor putea sa organizeze, gratuit, petreceri pentru copii. Citeste si: 10. 000 de copii au participat la un concurs de desene Luni, la .

Cel mai nou patinoar din Capitala se deschide, joi seara, pe terasa mall-ului Promenada, cu un concert Nicole Cherry

Cel mai nou patinoar din Capitala se deschide, joi seara, pe terasa mall-ului Promenada din cartierul Floreasca. Deschiderea va avea loc la ora 17. 00, iar la ora 18. 30 va urca pe scena cantareata Nicole Cherry. Patinoarulul are 600 mp, iar taxa de intrare este 20 de lei pentru doua ore.

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit. Locul de joaca este acoperit, are aparate noi, viu colorate si distractive, cu amenajari.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )