Libnet.ro
UNICEF

05:45

Este OFICIAL: Guvernul i-a solicitat lui Klaus Iohannis convocarea iN REGIM DE URGENTA a unei sedinte CSATprivind rectificarea bugetara

B1 B1,
Este OFICIAL: Guvernul i-a solicitat lui Klaus Iohannis convocarea iN REGIM DE URGENTA a unei sedinte CSATprivind rectificarea bugetara

Guvernul a anuntat, miercuri, ca a transmis marti seara presedintelui Klaus Iohannis o solicitare de convocare de urgenta a unei sedinte a Consiliului Superm de Aparare a Tarii, se arata intr-un comunicat. continuă pe B1

Oficial: Guvernul a solicitat presedintelui convocarea CSAT pentru rectificarea bugetara

Guvernul a trimis, marti seara, presedintelui Romaniei solicitarea de convocare in regim de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in vederea analizarii si avizarii propunerilor de rectificare a bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, se arata intr-un comunicat citat de Agerpres. Liviu Dragnea anuntase marti seara, intr-o emisiune tv, ca Executivul a facut acest demers.

ALDE spune ca trebuie sa analizeze optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Partenerii de Coalitie ai PSD refuza in continuare sa sustina un eventual demers privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. intr-o postare pe Facebook partidul lui Calin Popescu Tariceanu sustine ca actiunea este riscanta si poate avea urmari imprevizibile. Postarea ALDE apare in contextul in care, Liviu Dragnea a readus pe agenda politica a PSD tema suspendarii presedintelui.

Klaus Iohannis a semnat: Zece judecatori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decrete prinvind eliberarea din functie a zece judecatori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Ioh.

Klaus Iohannis nu convoaca CSAT pe tema rectificarii bugetare prin care s-au diminuat bugetele serviciilor secrete

Klaus Iohannis nu va convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentr a discuta pe marginea rectificarii bugetare facute de Guvern prin care se diminueaza bugetele SRI, STS, SPP si SIE. in schimb,.

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi anchetat de Parlament pentru declaratiile facute in timpul protestelor. Mai multi lideri PSD au cerut comisie speciala care sa analizeze in ce masura mesajele pe care ei.

Liviu Plesoianu, despre plangerea penala depusa impotriva lui Klaus Iohannis: Presedintele nu are niciun fel de pozitionare publica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a vorbit in emisiunea Subiectiv despre plangerea penala pe care a depus-o impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Va fi tras la raspundere in momentul in care nu va mai ben.

Plangere penala pe numele lui Klaus Iohannis. Incita la ura si discriminare impotriva parlamentarilor PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a depus o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis pentru savarsirea infractiunii de prevazute de articolul 369 Cod Penal, incitare sau discriminare. Cred.

Tariceanu ii pune piedica lui Dragnea: Suspendarea lui Klaus Iohannis poate avea urmari imprevizibile

ALDE, partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, sustine ca suspendarea presedintelui Iohannis poate avea urmari imprevizibile si ca precautia trebuie sa fie cu atat mai mare cu cat, in prima jumatate a anului viitor, Romania va detine presedintia Consiliului Uniunii Europene. Pozitia ALDE vine in contextul in care liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marti serara, la Antena 3, ca, personal, isi doreste suspendarea presedintelui.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )