Libnet.ro
UNICEF

12:45

Plangere penala pe numele lui Klaus Iohannis. Incita la ura si discriminare impotriva parlamentarilor PSD

Antena3 Antena3,
Plangere penala pe numele lui Klaus Iohannis. Incita la ura si discriminare impotriva parlamentarilor PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a depus o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis pentru savarsirea infractiunii de prevazute de articolul 369 Cod Penal, incitare sau discriminare. Cred. continuă pe Antena3

Plangere penala pe numele deputatului AKM, care a amenintat protestatarii ca ii calca in picioare

Asociatia ProDemocratia club din Brasov a anuntat miercuri ca a depus o plangere penala pe numele deputatului PSD Catalin Radulescu, in urma amenintarilor lansate de acesta in spatiul public la adresa protestatarilor. Deputatul AKM a avertizat cetatenii, dupa manifestatia din 10 august, ca va strange un milion de persoane si ca vor veni sa ii calce in picioare, acuzand totodata o lovitura de stat.

La un pas de moarte, dupa ce a vrut sa nasca acasa. Medicii ii fac plangere penala

Medici de la Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda sustin ca vor sa faca plangere penala pe numele unei femei care a fost la un pas de moarte, dupa ce miercuri a intentionat sa nasca acasa cu.

Liviu Plesoianu, despre plangerea penala depusa impotriva lui Klaus Iohannis: Presedintele nu are niciun fel de pozitionare publica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a vorbit in emisiunea Subiectiv despre plangerea penala pe care a depus-o impotriva presedintelui Klaus Iohannis. Va fi tras la raspundere in momentul in care nu va mai ben.

Imagini exclusive cu plaja lui Klaus Iohannis si a lui Liviu Dragnea - VIDEO

Vila, plaja privata, terenuri de tenis, acestea sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le are presedintele Klaus Iohannis atunci cand isi petrece concediul la Neptun. Vila de protocol de care.

Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale nu vor fi uitate

Kofi Annan a fost un lider vizionar si o inspiratie pentru toti cei care vor sa lucreze la o lume mai buna, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de condoleante. L-am pierdut astazi pe.

Klaus Iohannis, mesaj dupa anuntul mortii lui Kofi Annan: A fost un lider vizionar

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan a fost un lider vizionar, ale carui eforturi de a reforma ONU nu vor fi uitate, a subliniat, sambata, presedintele Klaus Iohannis. L-am pierdut astazi pe Kofi Annan, fo.

Klaus Iohannis: Kofi Annan a fost un lider vizionar. Eforturile sale de a reforma ONU nu vor fi uitate

Fostul secretar general al ONU Kofi Annan, care s-a stins din viata sambata, a fost un lider vizionar si o inspiratie pentru toti cei care vor sa lucreze la o lume mai buna, a transmis presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de condoleante adresat familiei laureatului Premiului Nobel.

Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta prin Constanta (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu bicicleta prin Constanta, noteaza ziuaconstanta. ro. El a fost fotografiat de primarul orasului Negru Voda, care a precizat ca seful statului sta la vila de protocol din.

Klaus Iohannis a ramas la mare dupa manifestarile de Ziua Marinei. Presedintele s-a cazat la vila din Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ramas pe litoral dupa ce a participat la manifestarile de la Constanta prilejuite de Ziua Marinei.

Plangere penala pentru Ludovic Orban si conducerea PNL

Razboiul din interiorul PNL se muta in birourile procurorilor si in instanta. Vicepresedintele Sectorului 2, Viorel Catarama, va depune plangeri penale pe numele lui Ludovic Orban si a celor care l-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )