Libnet.ro
UNICEF

13:30

Este oficial. Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate pentru 2021! Anuntul a fost facut de premierul Japoniei UPDATE

Playtech Playtech,
Este oficial. Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate pentru 2021! Anuntul a fost facut de premierul Japoniei UPDATE

Inevitabilul s-a produs. Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost, oficial, amanate. Este pentru prima oara in istorie cand competitia suprema este amanata pe timp de pace. La Jocurile Olimpice de la Tokyo erau asteptati peste 11. 000 de sportivi din 206 tari. in urma cu cateva zile, Canada si Australia au anuntat ca boicoteaza JO . continuă pe Playtech

Oficial: Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate

Este oficial! Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amanate.

Membru al CIO: Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amanate, cel mai probabil, pentru 2021

Comitetul International Olimpic CIO) a decis sa amane Jocurile Olimpice de vara 2020 de la Tokyo din cauza pandemiei de coronavirus, a spus Dick Pound, membru al Comitetului International Olimpic CIO), pentru USA Today.

OFICIAL: Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate din cauza pandemiei de coronavirus

Shinzo Abe, primul ministru al Japoniei, si Thomas Bach, seful Comitetului International Olimpic, au ajuns la un numitor comun, astfel ca Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi amanate cu un an de zile vor avea loc in 2021) din cauza pandemiei de coronavirus, sustine AFP.

Sabrerul Max Hartung va boicota Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sabrerul german Max Hartung, cvadruplu campion european, a decis sa boicoteze Jocurile Olimpice de la Tokyo, relateaza La Libre.

E oficial: Jocurile Olimpice s-au amanat! Evenimentul se va organiza in 2021

Evenimentul pentru care japonezii au cheltuit peste 12 miliarde de dolari se va organiza in 2021, ceea ce dovedeste ca acest an e unul compromis pentru sport.

Este oficial. Olimpiada de la Tokyo a fost amanata pentru 2021, intr-o premiera negativa in cei 124 de ani de existenta

Japonia si miscarea Olimpica au decis, marti, sa amane Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an pentru 2021, astfel ca putem spune oficial ca pandemia de COVID-19 a dat peste cap si ultimul eveniment sportiv.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate cu un an, din cauza pandemiei

Comitetul International Olimpic a confirmat, marti, printr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial, amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul unor discutii intre presedintele CIO si premierul Japoniei.

Tokyo 2020: Prima tara care anunta ca nu va trimite sportivi la Jocurile Olimpice in vara acestui an

Canada este prima tara care anunta oficial ca nu isi va trimite sportivii sa concureze la Tokyo daca Jocurile Olimpice nu vor fi amanate.

Jurnalistii spanioli anunta: Jocurile Olimpice vor fi amanate din cauza coronavirusului

Jurnalistii spanioli de la As. com au anuntat ca Olimpiada de la Tokyo din vara acestui an va fi amanata din cauza pandemiei de coronavirus cu care se confrunta omenirea in aceasta perioada. Momentan, lipseste un comunicat oficial al Comitetului International Olimpic in acest sens.

BREAKING NEWS! Jocurile Olimpice de la Tokyo, programate pentru aceasta vara, au fost amanate

Comitetul International Olimpic a hotarat amanareaJocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 , din cauza pandemiei de coronavirus. Dick Pound, memebru alComitetului Olimpic a anuntat sustinerea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )