Libnet.ro
UNICEF

08:00

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

Playtech Playtech,
Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 . continuă pe Playtech

Reguli noi pentru ca Fiscul sa te lase fara bani in cont. Ce se intampla la ANAF

Romanii trebuie sa ia la cunostinta noi reguli! De pe data de 27 martie, va aparea un nou mecanism pentru popririle de la Fisc! Regulile au fost publicate azi, 12 martie. Ce trebuie sa stie romanii si cum trebuie sa procedeze de acum incolo pentru a nu ramane fara bani in cont? Nou mecanism pentru .

E OFICIAL! Vesti EXCELENTE pentru TOTI ROMANII care urmeaza sa iasa la PENSIE! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL mult asteptat

Anunt important pentru toti romanii care urmeaza sa iasa la pensie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Este vorba despre.

Se schimba legea privind casatoriile in Romania. Ce trebuie sa stie toti cei care vor sa faca nunta

Cine nu si-a dorit o nunta, undeva pe o plaja, in bataia soareului, sau la munte, inconjurat de natura, dar ce te faci daca nu te lasa legea, la ce metode recurgi? Dar va anuntam ca toate astea sunt de domeniul trecutului. Se schimba legea privind casatoriile in Romania A existat un proiect de lege .

Este oficial! Florin Citu a renuntat la functia de premier. Reactii transante pe scena politica. Ce se intampla cu guvernul

In pline crize, atat guvernamentale, cat si epidemiologice, se pare ca Florin Citu, premierul desemnat de Klaus Iohannis, si-a depus mandatul. Cu alte cuvinte s-a retras inainte de votul de investitura din Parlament. Este oficial! Florin Citu a renuntat la functia de premier Astazi ar fi trebuit sa aibe loc sedinta celor doua camere reunite .

Gianlunca Mech: 12 reguli de aur pentru un sistem imunitar puternic

In aceasta perioada, in care toata lumea se teme de gripa si viroze respiratorii, este foarte important sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva pericolelor! Celebrul nutritionist italian Gianluca Mech ne vine in ajutor cu cateva sfaturi de care trebuie sa tinem cont pentru a da putere organismului.

Prima Casa devine oficial: cum iei bani pentru casa si care sunt limitele

Programul Prima Casa va fi schimbat in 2020. Vestea buna e insa ca a trecut de Parlament si acum ajunge la Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, pentru promulgare. Daca voiai sa profiti.

Horoscopul saptamanii 9 - 15 martie 2020. Noi inceputuri pentru zodii. Aventuri si lacrimi amare - FECIOARELE iau decizii importante

Saptamana 9 - 15 martie aduce schimbari pentru toate semnele zodiacale. Unii dintre nativi intra intr-o noua etapa a vietii.

SUA impun noi restrictii pentru comercializarea tigarilor electronice

Autoritatile americane au decis sa impuna noi restrictii cu privire la vanzarea de tigari electronic.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )