Libnet.ro
UNICEF

14:30

Este OFICIAL! Schimbare MAJORA din 18 august! Toate FIRMELE sunt vizate

B1 B1,
Este OFICIAL! Schimbare MAJORA din 18 august! Toate FIRMELE sunt vizate

Incepand cu 18 august, toate companiile care organizeaza internship-uri vor fi obligate sa plateasca internii, informeaza Capital. De la aceasta data se instituie obligativitatea ca toti internii sa fie. continuă pe B1

Primaria Capitalei, notificata in privinta protestului din 10 august

PACT pentru Romania a notificat Comisia de ordine publica din cadrul Primariei Capitalei referitor la organizarea unui protest pe data de 10 august, in Piata Victoriei, dar nu isi asuma rolul de organizator, a pr.

Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu organizatorul protestului din 10 august

Update: Dialog halucinant la Sinteza Zilei cu Emanuel Cioaca, care spune ca este convins ca la mitingul din 10 august vor veni peste 1 milion de romani. Am primit protocolul dupa ce am aparut in.

Sinteza zilei. Noi declaratii ireale ale celui care spune ca a initiat protestul din 10 august

Dezvaluiri socante, in aceasta seara, la Sinteza zilei. Avem noi imagini cu invidivul care se autointituleaza adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si care promitea Flacari, fum.

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator

Mitingul diasporei din 10 august a ramas fara organizator. Federatia Romanilor de Pretutindeni a trimis o instiintare Primariei Capitalei, prin care a anuntat ca nu va mai organiza protestul, desi.

Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului din 10 august, cercetat de DIICOT pentru instigare

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru savarsirea infractiunii de instigare publica,pentru ca i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, relateaza Agerpres.

Schimbare MAJORA la Codul Rutier: Cand trebuie soferii romani sa treaca iar examenul medical...

La sesizarea oricarui medic, soferii ar putea fi obligati sa se duca la examinare, in caz contrat existand posibilitatea sa-si piarda automat permisul. Astfel, soferii ar putea fi obligati ca, in cel.

O noua schimbare MAJORA! Autoritatile au facut anuntul: Proprietarii de masini vechi, DIRECT VIZATI

Dupa prima rectificare bugetara din acest an, programul Rabla Clasic 2018 va fi suplimentat cu 30. 000 de tichete. Astfel, potrivit anuntului venit de la Guvern, programul rabla a fost suplimentat cu 230 de.

Romanii din diaspora se intorc in tara pentru protestul din 10 august. Va asteptam pe toti, sa incercam sa facem o schimbare in viitorul nostru (FOTO)

Tot mai multi romani care muncesc in strainatate se intorc in tara si anunta ca vor participa la mitingul din 10 august. Pe retelele sociale sunt postate tot mai multe fotografii si clipuri in care.

Plangere penala contra protestului din 10 august

Partidul Dacismului Autonom Conservator a depus plangere penala in rem impotriva unor autori necunoscuti la acest moment, responsabili de savarsirea faptei constand in crearea pe Facebook a unor grupuri care au.

Protest 10 august. Barbatul care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august, cercetat de DIICOT

Ovidiu Grosu, cel care s-a autointitulat adevaratul organizator al protestului diasporei din 10 august si i-a indemnat pe protestatari sa recurga la acte de violenta impotriva fortelor de ordine, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )