Libnet.ro
UNICEF

11:00

De ce este pepenele bun pentru sanatate. Cinci secrete pe care nu le stiai

B1 B1,
De ce este pepenele bun pentru sanatate. Cinci secrete pe care nu le stiai

Pepenele a revenit in forta pe tarabe. Chiar daca pretulkg nu se situeaza inca la valoare minima, pepenii sunt la mare cautare. Fie ca vorbim de pepenii de Dabuleni sau de alt sortiment, ei sunt foarte. continuă pe B1

Este pepenele bun pentru sanatate? Iata ce spune nutritionistul Gianluca Mech!

A venit acea perioada din an in care pepenii se gasesc peste tot in piete. Aceste fructe sunt delicioase si perfecte pentru a te racori in zilele toride de vara. Dar sunt pepenii buni pentru sanatate si pentru silueta sau nu? E mai bine sa alegem pepenele rosu sau pe cel galben? Iata recomandarile nutritionistului Gianluca Mech.

Este periculos sa mananci asa ceva. Ingredientul care apare in multe preparate delicioase

Chiar daca pana acum se spunea ca uleiul de palmier este foarte sanatos, studii recent arata exact contrariul. Oamenii de stiinta spun ca uleiul de palmier este daunator organismului uman, insa acesta se regaseste in foarte multe produse din supermarket. Uleiul de palmier este foarte nociv pentru oameni Uleiul de palmier se regaseste din belsug .

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani! Angajatii care ar putea primi o reducere de 13 ani

Un proiect care prevede reducerea varstei de pensionare pentru anumiti angajati romani este pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Acesti angajati ar urma sa beneficieze de o reducere a varstei de pensionare de 13 ani.

UE isi deschide frontierele pentru 15 state, printre care si China cu o conditie, dar exclude SUA

Tarile UE au convenit sa redeschida granitele Uniunii si spatiul Schengen incepand de miercuri calatorilor dintr-o lista de 15 tari, care include China cu conditia reciprocitatii, dar exclude Statele Unite, potrivit unui comunicat publicat marti, relateaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )