Libnet.ro
UNICEF

18:45

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani! Angajatii care ar putea primi o reducere de 13 ani

Antena3 Antena3,
Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani! Angajatii care ar putea primi o reducere de 13 ani

Un proiect care prevede reducerea varstei de pensionare pentru anumiti angajati romani este pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Acesti angajati ar urma sa beneficieze de o reducere a varstei de pensionare de 13 ani. continuă pe Antena3

Salarii majorate cu 25% pentru acesti romani. Cine sunt norocosii

Salarii mai mari pentru anumiti romani. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat un proiect de lege conform caruia se acorda o majorare salariala de pana la 25% personalului care ocupa o functie cu acces la informatii clasificate secret de stat.

Se schimba varsta de pensionare! Legea se aplica incepand cu 1 iulie

Noile reguli privind varsta de pensionare vor intra in vigoare incepand din 1 iulie. Varsta standard de pensionare in cazul femeilor, care acum e de 59 de ani, va creste treptat pana la 63 de ani, pana in 2028. Stagiul de cotizare, care e de 32 de ani in momentul de fata, va ajunge la 34 de ani, transmite Casa Nationala de Asigurari Sociale CNAS).

Bani in plus la salariu pentru toti acesti romani. Legea a fost data acum, iar conditiile sunt simple

Finalul de iunie vine cu o veste buna pentru anumiti romani. A fost votat proiectul prin care vor primi mai multi bani. Desigur, sunt cateva criterii de avut in vedere. Proiectul de lege.

Sedinta de guvern; pe ordinea de zi - si un proiect de OUG privind reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii

Guvernul se reuneste miercuri in sedinta, pe ordinea de zi figurand, intre altele, un proiect de ordonanta de urgenta referitor la reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii de persoane, scrie Agerpres. Astfel, pe agenda sedintei Executivului se afla un proiect de ordonanta de urgenta de completare a Legii nr. 2632010 privind sistemul unitar de pensii publice care prevede reducerea varstei standard de pensionare cu 13 ani pentru persoanele care au desfasurat activitati in domenii de risc maxim, cum ar fi activitati legate de substante explozive, pirotehnice, munitii, pentru un stagiu de cotizare de cel putin 25 de ani realizat in aceste activitati.

Guvernul discuta un proiect de reducere cu 13 ani a varstei de pensionare pentru unele categorii

Guvernul se reuneste astazi in sedinta, pe ordinea de zi figurand, intre altele, un proiect de ordonanta de urgenta referitor la reducerea varstei de pensionare pentru unele categorii de persoane.

Veste buna pentru multi romani. Cu cat se ieftineste energia electrica

Veste buna pentru multi romani. Energia electrica se ieftineste de la 1 iulie in medie cu 1,89% pentru circa 6 milioane de clienti casnici care au contract cu furnizorii, a anuntat luni Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Este oficial, se dau 1.450 de lei pentru toti acesti romani. Ce conditii trebuie indeplinite acum si pentru ce se dau

Sezonul de vara vine cu o veste buna pentru cateva mii de romani. Decizia finala a fost anuntata si vorbim de-un plus de 1. 450 de lei. Conform unui ordin al Ministerul Educatiei, care a.

UE isi deschide frontierele pentru 15 state, printre care si China cu o conditie, dar exclude SUA

Tarile UE au convenit sa redeschida granitele Uniunii si spatiul Schengen incepand de miercuri calatorilor dintr-o lista de 15 tari, care include China cu conditia reciprocitatii, dar exclude Statele Unite, potrivit unui comunicat publicat marti, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )