Libnet.ro
UNICEF

20:15

Este prima data cand nu am fost invitat la deschiderea anului scolar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Este prima data cand nu am fost invitat la deschiderea anului scolar

Fostul premier Victor Ponta a sustinut astazi, intr-o postare pe Facebook, ca este prima data cand, la solicitarea speciala a conducerii centrale a PSD, nu a putut sa fie prezent la Targu Jiu alaturi de elevi si profesori, macar in calitate de deputat, concluzia sa fiind ca Romania merge intr-o directie gresita, de ignoranta, ura si razbunare. continuă pe Ziarul Bursa

Ginecologul ma IMPLORASE... Andreea Esca, marturisiri CUTREMURATOARE: E pentru PRIMA DATA cand ADEVARUL iese la iveala...

Andreea Esca a scris pentru alistmagazine. ro despre ziua in care i s-a schimbat viata, cea in care a nascut-o pe Alexia. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc.

Danilet, la deschiderea anului scolar: Le-am urat sa nu se intalneasca cu oamenii legii decat in astfel de imprejurari minunate!

Invitat la deschiderea anului preuniversitar la o scoala din Cluj, judecatorul Cristi Danilet le-a vorbit elevilor, profesorilor si parintilor despre lege, drepturi, respect si indatoriri.

Marilen Pirtea: La deschiderea anului scolar 3.892 de scoli nu au autorizatie ISU, iar 4.000 pe cea sanitara

Deputatul PNL, Marilen Pirtea, a declarat, duminica intr-o conferinta de presa, ca deschiderea anului scolar nu este o prioritate pentru guvernarea PSD, in conditiile in care din 6. 200 de scoli 3. 892 nu detin autorizatie de securitate la incendiu, iar circa 4. 000 nu au autorizatie sanitara, scrie Mediafax.

Primul unicorn romnesc, UiPath, cu robotul la deschiderea anului scolar: Vrem sa facem automatizarea accesibila oricui

UiPath, primul startup romanesc evaluat la 1 miliard de dolari, vrea sa ajute copiii romani sa cunoasca automatizarea si alte tehnologii ale viitorului, a spus, luni, fondatorul unicornului, Daniel Dines, care a fost, impreuna cu un robotel educativ, la deschiderea anului scolar, la o scoala din cartierul bucurestean Titan.

Dancila, la deschiderea anului scolar: in ce priveste invatamantul am parcurs etape importante, dar esentiale sunt cele care vor urma

Cu prilejul deschiderii noului an scolar, premierul Viorica Dancila a punctat faptul ca aceasta ocazie intruchipeaza efectele palpabile ale masurilor asumate si este o hartie de turnesol care sustine crearea altor programe si politici in domeniu.

Iohannis, mesaj la deschiderea anului scolar

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la deschiderea noului an scolar de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, ca, dupa Marea Unire de la 1918, autoritatile si oamenii de cultura s-au mobilizat pentru a organiza un sistem educational adecvat, dar in ultimii ani, reformele au stat mai degraba sub deviza un pas inainte si doi inapoi, spunand ca avem si o meteahna, reformita. Presedintele a subliniat ca a fi dasca inseamna o responsabilitate uriasa pentru viitor, chiar daca autoritatile statului nu apreciaza aceasta meserie la adevarata sa valoare, conform News. ro.

Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis participa luni, 10 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia.

Liviu Dragnea, la Subiectiv, in aceasta seara, de la ora 21:00. Este prima iesire a liderului PSD, dupa ce Gabriela Firea i-a cerut retragerea

Liviu Dragnea raspunde atacurilor Gabrielei Firea. Duminica seara, la ora 21:00, are loc prima iesire a liderului PSD, la emisiunea Subiectiv, dupa ce Primarul Capitalei i-a cerut retragerea din fruntea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )