Libnet.ro
UNICEF

09:31

Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Presedintele Klaus Iohannis participa la deschiderea anului scolar de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis participa luni, 10 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Mesajul presedintele Klaus Iohannis catre elevii din Romania: Scoala este singura cale de a va transforma pasiunile in competente reale

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la festivitatea de deschidere a anului scolar 2018-2019, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia. Seful Statului a avut un mesaj pentru profesori si pentru elevi.

Iohannis, mesaj la deschiderea anului scolar

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la deschiderea noului an scolar de la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, ca, dupa Marea Unire de la 1918, autoritatile si oamenii de cultura s-au mobilizat pentru a organiza un sistem educational adecvat, dar in ultimii ani, reformele au stat mai degraba sub deviza un pas inainte si doi inapoi, spunand ca avem si o meteahna, reformita. Presedintele a subliniat ca a fi dasca inseamna o responsabilitate uriasa pentru viitor, chiar daca autoritatile statului nu apreciaza aceasta meserie la adevarata sa valoare, conform News. ro.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, sedinta foto cu elevii si profesorii Colegiului Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni si o mica baie de multime printre elevii si profesorii Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, dupa festivitatea de deschidere a noului an scolar.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, sedinta foto cu elevii si profesorii Colegiului HCC din Alba Iulia

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni si o mica baie de multime printre elevii si profesorii Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia, dupa festivitatea de deschidere a noului an scolar.

Danilet, la deschiderea anului scolar: Le-am urat sa nu se intalneasca cu oamenii legii decat in astfel de imprejurari minunate!

Invitat la deschiderea anului preuniversitar la o scoala din Cluj, judecatorul Cristi Danilet le-a vorbit elevilor, profesorilor si parintilor despre lege, drepturi, respect si indatoriri.

Primul unicorn romnesc, UiPath, cu robotul la deschiderea anului scolar: Vrem sa facem automatizarea accesibila oricui

UiPath, primul startup romanesc evaluat la 1 miliard de dolari, vrea sa ajute copiii romani sa cunoasca automatizarea si alte tehnologii ale viitorului, a spus, luni, fondatorul unicornului, Daniel Dines, care a fost, impreuna cu un robotel educativ, la deschiderea anului scolar, la o scoala din cartierul bucurestean Titan.

Dancila, la deschiderea anului scolar: in ce priveste invatamantul am parcurs etape importante, dar esentiale sunt cele care vor urma

Cu prilejul deschiderii noului an scolar, premierul Viorica Dancila a punctat faptul ca aceasta ocazie intruchipeaza efectele palpabile ale masurilor asumate si este o hartie de turnesol care sustine crearea altor programe si politici in domeniu.

Marilen Pirtea: La deschiderea anului scolar 3.892 de scoli nu au autorizatie ISU, iar 4.000 pe cea sanitara

Deputatul PNL, Marilen Pirtea, a declarat, duminica intr-o conferinta de presa, ca deschiderea anului scolar nu este o prioritate pentru guvernarea PSD, in conditiile in care din 6. 200 de scoli 3. 892 nu detin autorizatie de securitate la incendiu, iar circa 4. 000 nu au autorizatie sanitara, scrie Mediafax.

Iohannis, catre elevi: Avem o meteahna numita reformita. Reformele au stat sub deviza un pas nainte si doi pasi napoi / Patriotism nseamna sa nvatam de dragul cunoasterii, nu al diplomei, nseamna sa votam

Reformele din sistemul educatiei au stat sub semnul unei metehne numita reformita si caraterizata prin haosul legislativ, a spus luni, presedintele Klaus Iohannis, la deschiderea anului scolar preuniversitar. Seful statului a mai spus ca este nevoie de un proiect de tara care sa includa si educatia si sa duca la institutii democratice solide in care cetatenii sa aiba totala incredere. in context, Iohannis le-a vorbit elevilor despre patriotism, spunand ca acesta inseamna si sa inveti de dragul cunoasterii si nu al diplomei, dar si sa votezi.

Este prima data cand nu am fost invitat la deschiderea anului scolar

Fostul premier Victor Ponta a sustinut astazi, intr-o postare pe Facebook, ca este prima data cand, la solicitarea speciala a conducerii centrale a PSD, nu a putut sa fie prezent la Targu Jiu alaturi de elevi si profesori, macar in calitate de deputat, concluzia sa fiind ca Romania merge intr-o directie gresita, de ignoranta, ura si razbunare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )