Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ea este romanca de 12 ani care il poate DETRONA pe Donal Trump dintr-un CLICK. Hackerita care a dat clasa expertilor americani

B1 B1,
Ea este romanca de 12 ani care il poate DETRONA pe Donal Trump dintr-un CLICK. Hackerita care a dat clasa expertilor americani

O fetita de doar 12 ani, pe jumatate romanca, a testat si gasit vulnerabilitati informatice in sistemul electronic de vot din Statele Unite ale Americii. Hackerita Bianca Lewis vine la Bucuresti,. continuă pe B1

Hacker la 12 ani: cine este tanara, pe jumatate romanca, prezenta la DefCamp 10

O hackerita in varsta de doar 12 ani a facut valuri la nivel global cand a gasit vulnerabilitati informatice in sistemul electronic de vot din SUA. Ea este de origine romana si va fi.

Raluca Pruna, despre Raportul MCV: Dupa 12 ani de monitorizare suntem nicaieri. Solutiile fostului ministru

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sustine ca Raportul MCV publicat marti este cel mai prost de la instaurarea mecanismului prin decizie a Comisiei in 2006, iar dupa 12 ani de monitorizare Romania este nicaieri. Fara un acord politic amplu pe justitie, peste 5 ani tot de MCV vorbim, spune Raluca Pruna.

Botosani: Baiat de 12 ani, cautat de politisti dupa ce a plecat de acasa catre stana concubinului mamei sale si nu a ajuns acolo

Un baiat in varsta de 12 ani este cautat de politisti din Botosani, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute a plecat de acasa catre stana concubinului mamei sale, dar nu a mai ajuns acolo, iar mama sa a cerut ajutorul autoritatilor marti seara.

O copila de 12 ani a fost lovita de tren in timp ce traversa calea ferata cu casti in urechi

O fata de 12 ani din orasul aradean Lipova a fost accidentata de tren, in timp ce traversa calea ferata din oras pe un pasaj improvizat si purtand casti audio in urechi, partea inferioara a piciorului.

Daria Maria Puica, fata de 13 ani care ar fi fost rapita de unchiul ei, a fost gasita in apropierea localitatii Cristurel

Daria Maria Puica, o fata de 13 ani care a disparut duminicade la domiciliul sau din comuna Vultureni si care a fost cautata luni de sute de politisti, jandarmi si voluntari a fost gasita intr-o.

Cine este amanta din Gorj, care a fost filmata de sotia barbatului cu care a fost prinsa. Umilinta de neimaginat

O filmare de aproximativ 4 minute a facut, sambata, inconjurul Romaniei. O femeie si-a surprins sotul in masina cu amanta, pe care a lasat-o fara haine, cerandu-i sa plece asa acasa. Pe toata durata inregistrarii, barbatul a ramas foarte calm, insa la final si-a umilit sotia asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Cine este .

Nu doar Madalina Ghenea a facut ravagii la Hollywood: Ea este ROMANCA ce l-a iNGENUNCHIAT pe Vin Diesel! (FOTO)

Mai putin cunoscuta decat Madalina Ghenea, dar cu un traseu similar, Alina Puscau e romanca a carei frumusete a impresionat elitele Hollywoodului. Modelul stabilit de multi ani in America i-a sucit candva.

Kaspersky lanseaza software-ul antidrone care poate impiedica patrunderea neautorizata a acestora

Kaspersky a lansat o noua solutie, conceputa pentru a ajuta organizatiile si detinatorii de proprietati sa se apere de patrunderea neautorizata a unor drone civile. Cu ajutorul mai multor senzori si al unei noi abordari a detectiei de drone, dezvoltata de companie folosind scanarea cu laser si tehnologii de invatare automatizata, Kaspersky Antidrone poate localiza, identifica si interzice automat aeronavele fara pilot sa intre in zone restrictionate. Toate acestea se fac fara a deteriora dispozitivele, este relatat intr-un comunicat de presa trimis Redactiei noastre.

Editiadedimineata.ro: A vizitat 43 de tari, dar a decis sa se intoarca in Romania Dupa patru ani in care am strabatut lumea in lung si-n lat, am decis sa revin acasa

Visul multor fete este sa zboare si sa viziteze intreaga lume. Cristiana Manolache este fosta insotitoare de bord. A vizitat 43 de tari si desi putea ramane in oricare dintre ele, a decis sa se intoarca in Romania. intr-un interviu acordat editiadedimineata. ro, Cristiana vorbeste despre dragostea pentru zbor, experienta din Emiratele Arabe Unite si dezvoltarea Romaniei.

Soc in muzica romaneasca! Abia acum s-a aflat: Cantaretul Aurel Moga este CASATORIT de ani buni cu Maria Ciobanu! (FOTO)

Cantaretul Aurel Moga, lansat la Festivalul de la Mamaia in 1983, a uluit lumea mondena cu adevarata sa varsta, dar si cu numele celei cu care este casatorit de ani buni: Maria Ciobanu! PROFETIE.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )