Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Antena3 Antena3,
Este romanul cu cea mai mare pensie din tara. Cati bani ridica de la posta in fiecare luna

Gheorghe Balasoiu este de departe cel mai invidiat pensionar. Si asta pentru ca fostul procuror la Curtea de Apel Pitesti, dar si fostul director al Penitenciarului Colibasi, are o pensie de 36. 000 de lei pe luna, fiind considerata cea mai mare din Romania. continuă pe Antena3

Cea mai mare greseala a lui Iordanescu: 225 de minute pe banca pentru Sanmartean

Anghel Iordanescu s-a trezit in al 12-lea ceas si l-a introdus pe teren pe Lucian pe Sanmartean abia in ultima repriza pe care Romania a avut ocazia sa o joace la EURO 2016, in opinia noastra aceasta a fost cea mai mare eroare, fie ea una intentionata sau nu,a selectionerului.

Cea mai batrana culturista din lume are 80 de ani. Nu o sa-ti vina sa crezi cat de bine arata (FOTO)

Cea mai batrana culturista din lume are opt decenii de viata. Desi nu mai este nici macar la a doua tinerete, femeia arata intr-un mod incredibil, iar daca nu si-ar recunoaste.

Prognoza meteo pe trei luni: canicula si seceta in cea mai mare parte a tarii

In urmatoarele trei luni vom avea parte de temperaturi peste mediile normale in toata tara, fiind anuntata si seceta. Asta potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) care a publicat prognoza meteo valabila pentru perioada iulie septembrie.

Mioara Velicu si cea mai mare durere a ei: Mi-am pierdut iubirea vietii

Este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara, dar de trei ani, Mioara Velicu nu se mai simte completa. Si asta pentru ca si-a pierdut jumatatea. O durere peste care nu a reusit sa treaca nici macar acum.

UPDATE. Cod PORTOCALIU de INUNDATII in mai multe zone din tara: Doi morti si zeci de persoane evacuate

Un nou cod portocaliu de inundatii a fost emis pentru rauri din noua judete - judetele Cluj, Maramures, Salaj, Satu Mare, Bihor, Arad, Hunedoara, Timis, Caras-Severin. in Timis, un barbat a murit lovit de trasnet, iar altul a fost ranit si este in stare grava la spital. O fetita de 2 ani a murit intr-o comuna din Mures, dupa ce masina in care se afla alaturi de tatal ei a fost lovita de un copac doborat de furtuna. De asemenea, zeci de persoane au fost evacuate, iar premierul Ciolos a convocat pentru marti dimineata o videoconferinta cu prefectii, pentru a discuta masurile care au fost luate.

FOTO Mii de oameni s-au distrat pe muzica anilor 80 si 90 la cea mai mare petrecere retro din Transilvania

Cea de a treia editie We Love Retro din cadrul Transylvania Music Event a stabilit un nou record de audienta in Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Mii de oameni - a fost avansata cidra de peste 10. 000 de petrecareti - au cantat si s-au bucurat pe muzica anilor 80 si 90 alaturi de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr Alban, Mr President si No Mercy.

iOS 10 nu va rezolva cea mai mare problema a iPhone-urilor

Dupa ce saptamana trecuta cei de la Apple ne-au facut sa credem ca vom putea dezinstala aplicatiile standard in iOS 10, tocmai am primit confirmarea oficiala ca nu va fi deloc asa. Fiecare smartphone, indiferent daca ruleaza iOS sau Android, include din fabrica un set stufos de aplicatii pe care nu le folositi niciodata. Pentru [].

VIDEO Euro 2016: Spania - Turcia 3-0/ Diferenta cea mai mare de scor de pana acum

Spania si-a asigurat calificarea in optimile Euro 2016 dupa a doua partida din grupa, ibericii trecand lejer, scor 3-0, de Turcia. Morata 34', 48') si Nolito 37') au marcat pentru campioana en-titre. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Spania vs Turcia.

Urzeala Tronurilor: Cum a fost realizata cea mai impresionanta scena de lupta

Battle of the Bastards este episodul 9 din sezonul 6 din Urzeala Tronurilor, sezoncare se va incheia duminica, iar acesta a inclus cea mai impresionanta lupta din intregul serial. Daca sunteti fani Game of Thrones si nu ati vazut inca ultimul episod, este recomandabil sa ocoliti acest material pana cand l-ati vizionat. Trecand peste avertismentul [].

Descopera Romania Salbatica: Documentarul care te poarta prin cele mai frumoase locuri din tara (VIDEO)

Cele mai frumoase imagini susprinse de fotograful Dan Dinu dau viata documentarului Descopera Romania salbatica . Serialul despre Romania salbatica este structurat in episoade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )