Libnet.ro
UNICEF

12:45

Este sigur! Alocatiile copiilor nu se vor dubla de la 1 august. Orban: Au fost dublate in 2019!

Antena3 Antena3,
Este sigur! Alocatiile copiilor nu se vor dubla de la 1 august. Orban: Au fost dublate in 2019!

Alocatiile copiilor nu se vor dubla de la 1 august, anunta premierul Ludovic Orban. in schimb, in urmatoarele doua saptamani, Executivul va veni cu un plan de majorare a alocatiilor procentual, mai spune Orban. continuă pe Antena3

PSD da in judecata Guvernul Orban. Totul a pornit de la alocatiile copiilor

Situatie neplacuta pentru Guvernul Orban! Acesta este dat in judecata de seful de cabinet al Liei Olgutei Vasilescu. Totul a pornit de la alocatiile copiilor. PSD da in judecata Guverul Orban! Seful de cabinet al Liei Olguta Vasilescu da in judecata Guvernul Orban pe tema alocatiilor copiilor din Romania, conform impact. ro. Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu .

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura daca alocatiile nu vor fi majorate la 1 august: Nu dublati alocatiile, va maturam guvernarea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura, indiferent daca este prelungita starea de alerta, daca alocatiile nu vor fi majorate de la 1.

CCR: Guvernul trebuie sa dubleze alocatiile copiilor

Guvernul trebuie sa gaseasca urgent resursele financiare necesare dublarii alocatiilor copiilor. Curtea Constitutionala a respins, ieri, cu unanimitate de voturi, sesizarea formulata de PNL cu privire la legea prin care majoritatea parlamentara constituita in jurul PSD a respins Ordonanta de Urgenta 22020 prin care guvernul Orban amana dublarea alocatiilor copiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )