Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania. Cu ce se ocupa in prezent FOTO

Playtech Playtech,
Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania. Cu ce se ocupa in prezent FOTO

O femeie, acum in varsta de 38 de ani, si-a dorit sa devina primul preot de sex feminin din Romania. Cu toate acestea, canoanele ortodoxe nu pot accepta asa ceva. Cu ce se ocupa femeia in prezent. Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania Ana Maria este medic chirurg . continuă pe Playtech

Impact.ro: Ea este doctorita care l-a denuntat pe medicul Mircea Beuran. De ce a facut asta dupa doi ani. Informatii incendiare

Medicul Mircea Beuran a fost adus in cursul zilei de vineri in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva de 30 de zile. Chirurgul a dat socoteala autoritatilor dupa ce numele sau a aparut intr-un dosar de luare de mita. Cine este doctorita care l-a denuntat si ce legatura stransa avusesera .

Lili Sandu este insarcinata! Cand va deveni pentru prima oara mamica

Bucurie mare in showbiz de Ziua Indragostitilor! Lili Sandu a anuntat astazi ca este insarcinata, iar ea si Silviu Tolu urmeaza sa devina pentru prima oara parinti. Iata aici toate detaliile! .

Cine este barbatul care a murit in accidentul provocat de fostul prefect de Constanta

Victima fostului prefect PNL de Constanta, Ioan Albu, este un barbat din Adamclisi, afacerist cunoscut in localitate ca detinand o firma care se ocupa cu termopane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )