Libnet.ro
UNICEF

14:30

El este tanarul care a salvat doi copii de la inec la Olimp, iar apoi a murit

Antena3 Antena3,
El este tanarul care a salvat doi copii de la inec la Olimp, iar apoi a murit

Tragediile se tin lant, pe litoral. Dupa ce vineri doi frati, care munceau la un restaurant din Mamaia, au murit inecati in mare, un alt tanar si-a pierdut viata, la Olimp. Este vorba despre Silviu Iosif, din. continuă pe Antena3

Trupul tanarului care a murit dupa ce a salvat doi copii de la inec a fost gasit de scafandri

Barbatul care a reusit sa salveze viata a doi copii care au fost dusi in larg de curentii puternici a fost gasit duminica dimineata de echipa de cautare.

Silviu a salvat ieri doi copii de la inec, apoi a fost luat de mare. Odihneste-te in pace suflet bun!

Silviu Iosif a salvat sambata doi copii de la inec, cu pretul vietii sale. Tanarul, care era membru al Pro Romania, era la Olimp cu sotia, cand a vazut doi copii in apa, in ciuda faptului ca pe plaja.

Un barbat a murit salvand doi copii de la inec in statiunea Olimp. Acesta era membru al partidului lui Ponta

Tragedie pe o plaja din Olimp. Doi copii au fost salvati de la inec de tatal lor, insa barbatul nu a mai iesit la mal. Mama care se afla la mal a vazut ca sotul ei nu mai vine si a trait un soc. Copiii.

Cine era, de fapt, barbatul care a salvat de la inec doi copii cu pretul vietii

Barbatul care a disparut in mare sambata dupa-amiaza, in statiunea Olimp, dupa ce a reusit sa salveze de la inec doi copii,nu era tatal copiilor, asa cum s-a vehiculat initial. Salvatorul era membru Pro Romania si se afla la mare in concediu.

Doi copii au fost salvati de la inec de un barbat, cu pretul vietii: salvatorul n-a mai iesit din apa

Doi copii care se aflau la mare cu parintii lor au fost la un pas de moarte, dar un barbat a reusit sa-i salveze printr-un efort supraomenesc. Salvatorul, insa, n-a mai putut sa ajunga la mal.

Cine este politistul care l-a facut pe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati

La inceputul lunii august, legat de cazul Caracal se vorbea despre un politist, Marius Preda, care l-a determinat pe Dinca sa marturiseasca ororile pe care le-a facut. Suspiciunile au curs, confuzia si-a facut loc. Preda a negat, insa informatia tot a ramas. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati. Cine este .

Olimp: Barbat disparut in mare dupa ce si-a salvat de la inec cei doi copii

Un barbat a disparut in mare sambata dupa-amiaza, in statiunea Olimp, dupa ce a reusit sa isi salvez.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )